Komentáře k článku

bohumila.hodna@serznam.cz 17.08.2022

U nás děláme nikoliv v rajské, ale ve smetané paprikové omáčce - jako když vaříte například slepici na paprice. Je to jemné, chutné,výborné!

Zdeněk 17.08.2022

Recept Carbonara vůbec neobsahuje smetanu!!!!!!!!!! Smetanová konzistence vzniká kombinací vaječných žloutků, tuku z guanciale a strouhaného sýra a škrobového vývaru z těstovin. Ale ŽÁDNÁ smetana

Filip 18.08.2022

Carbonara? Slanina tam nepatří, smetana tam nepatří, parmezan tam nepatří. Guanciale, pecorino, žloutek. Už se to fakt naučte....

Siraellen 22.08.2022

hned bych si dala

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat