Komentáře k článku

Illi 12.09.2022

Nejsem si jistá, zda je koláč na fotografii identický s tím vyobrazeným. Na snímku je mřížkový koláč, ten v receptu mi přijde jako litý. Mřížky jsou vyválené těsto krájené na pruhy, kde by určitě malé kousky jablka při vyvalování překážely.

xxkouckaxx 12.09.2022

děti od 12 let ji jako pít mohou - to si děláte srandu ?

Mirka xxkouckaxx 13.09.2022

V Holandsku pijí kávu i mladší děti

Ef 12.09.2022

Kávu jsem vůbec nepila, dokud jsem nezačala pracovat ve školství. Řekla bych, že jde o jistou formu pedagogické mánie. Ideálně už před osmou ranní. Zelený čaj je na tohle lehce zoologické prostředí nedostačující. Snad kromě matcha. Případný mix matcha a kávy je velmi povzbuzující. Diskutabilně. Vtipný pohled na třesoucí se ruku s ukazovátkem v doprovodu energie sršící vtipy... třeba těmi o šťastných pisemkách..😁 Káva je zkrátka velmi zdařilý doping, ale v současném školství nutnost.😅

Jozef Mihančín 13.09.2022

Po dvou šálcích kávy denně, mám večer o 50 procent lepší erekci.

fabiadrive@post.cz 13.09.2022

KAFE BEZ CIGARETY TO NENI ONO

zbyšek 16.09.2022

kafe a cigárko toť klasická česká snídaně...

Siraellen 28.09.2022

dva až tři

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat