Kabelka Victorie Beckham byla vyprodána za hodinu

Mnoho dívek a dam našlo pod stromečkem novou kabelku z debutové kolekce doplňků Victorie Beckham. Manželka fotbalisty Davida ji uvedla na trh těsně před Vánoci, ve středu 22. prosince, ale začala se prodávat rychleji, než se čekalo.

I když její pořizovací cena byla v přepočtu na koruny padesát tisíc, kabelka zmizela z prodeje za šedesát minut.

Jakmile se objevila na webu net-a-porter.com, začala mizet závratnou rychlostí a už po hodině od uvedení museli správci e-shopu k tomuto produktu uvést „sold out“ neboli „vyprodáno“. (Čtěte také: FOTO: Podprsenka s diamantovým zapínáním za 24 milionů)

Jenže to vedlo k dalšímu zajímavému faktu, jakmile zmizela levnější kabelka, okamžitě se začaly ve velkém prodávat i kabelky z krokodýlí kůže za 266 tisíc.

„Byly to první dva kousky z její nové kolekce doplňků, ačkoli celou kolekci uvede na trh až v únoru,“ uvedl mluvčí net-a-porter.com.

Victoria ale nešije kabelky pro střední třídu. Její kousky totiž začínají na 35 tisících korun a končí u 540 tisíc za kus. Celá kolekce má zatím šest různých produktů.

Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát? Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat