FOTO: Podprsenka s diamantovým zapínáním za 24 milionů

Společnost Ultimo vyrobila podprsenku, jejíž zapínání patří bezesporu k nejdražším na světě. Zatímco samotné košíčky by vyšly na pár tisíc, diamanty osazené platinové zapínání na zádech má hodnotu téměř 24 milionů korun.

Podle majitelky společnosti je vyrobeno z nejdražšího kovu, v němž je dvaatřicet jednokarátových čirých diamantů.

To pro majitelku Michelle Moneovou vyrobil klenotník Grant Macintyre. „Která dívka by nechtěla být zahalena v diamantech od hlavy až k patě? Všichni jsme už viděli podprsenky, jejichž košíčky jsou pokryty diamanty, ale my jsme chtěli navrhnout něco mnohem elegantnějšího a lépe nositelného,“ uvedla zakladatelka společnosti Ultimo.

Ovšem nedoufá, že její podprsenka s tak horentní pořizovací cenou půjde na dračku. „Ale doufáme, že se alespoň jeden či dva muži najdou, kteří si koupí tuto podprsenku, kterou jim na objednávku vyrobí náš tým expertů na šití podprsenek a výrobu diamantů. Ničím neřeknete lépe, miluji tě, než právě diamanty,“ dodala Moneová.

Ale i méně movití pánové zasažení ekonomickou krizí mohou svůj protějšek potěšit. Kopie podprsenky vyrobená ze saténu a křišťálových kamínků vyjde na pouhých 35 liber – asi tisíc korun.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat