Vysoké, kotníčkové, ale i lodičky s návleky. Podívejte, co se nosí

14.12.2010 | Krása a móda

Namrzlé chodníky nebo nenáviděná solná břečka si s elegantními a sexy jehlovými podpatky příliš nerozumějí, chůze na nich se tak může stát adrenalinovým dobrodružstvím. Najděte si jinou, bezpečnější, přitom ale stejně ženskou variantu podpatků, na kterých proplujete zimou jak správná módní odbornice.

V kurzu jsou střední rozměry, které nabízejí stabilitu i ženský šarm. Trend středně vysokých podpatků se ujal i v konfrontaci s aktuálními módními výstřelky. Výborně doladí kalhoty s vyšším pasem a ke kotníkům zúženými nohavicemi, neuděláte chybu, ani když jimi doplníte kolové a nadýchané sukně v délce midi nebo právě teď velice praktické hřejivé kabátky typu „michelin“. Své kolekce těmito nepříliš obvyklými, ale letos znovu objevenými, botkami doplnili návrháři jako Stella McCartney nebo značka Prada či Valentino.


Váš osobní horoskop na rok 2011! Profesionální astroložka Anna!

Lodičky? Proč ne!

Módní odborníci se nebojí ani nezvyklých kombinací, zima si totiž žádá poněkud přidat na vrstvení. V jejich lodičkách či opodpatkovaných střevíčcích tak modelky hřály silné ponožky či hřejivé punčochy, vy můžete své nohy udržovat v teple třeba díky módním návlekům na lýtka. Kožešinové, úpletové nebo vlněné návleky nejen zahřejí, ale dodají také botkám i modelu uvolněnější charakter a dobře se nosí nejen v chladných dnech. Natáhněte si je přes kotníčkové i nízké varianty, a střevíčky na podpatku tak v zimě ani nebudete chtít vyzout.

TIP Bety: Pokud se nechcete vzdát svých lodiček ani zimě, kombinujte je s hřejivými shrnovacími návleky.

Jaké vybrat boty, aby vám v nich bylo teplo

Při výběru zimních bot s podpatkem, které máte v úmyslu nosit přes silnější punčochy či dokonce pletené ponožky, nezapomeňte na fakt, že je potřeba vybírat botu o minimálně půl čísla větší, než je vaše obvyklá velikost. Jedině tak vás botky vyzbrojené hřejivými doplňky nebudou tlačit a chůzi v nich si opravdu užijete. Pozornost věnujte i podrážce. Zcela hladké modely s koženou či tenkou syntetickou podrážkou jsou velice kluzké, riskujete tak zranění zapříčiněné pádem. Nemusíte ale sahat rovnou po podrážce „pohorek“. Stači vybírat modely s drobným vzorkem a ozkoušet si, zda nejsou kluzké na běžných dlaždicích. Pak na nich zajisté ustojíte i sněhem zaváté ledové nástrahy vekoměsta.

V kurzu jsou střední rozměry, které nabízejí stabilitu i ženský šarm. Další trendy botky najdete v naší galerii

Adresář:

Deichmann, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Humanic, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Baťa, Václavské nám. 4, Praha 1
Miss Sixty, Slovanský dům, Na Příkopě 22, Praha 1
Killah, Destroy, Národní tř. 41, Praha 1
Ann Christine, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat