V čem vyrazit do chladných dní? Rozhodně si pořiďte vestu!

16.11.2010 | Krása a móda

V zimních měsících je sice pro mnoho z nás prioritou hlavně se důkladně ochránit před chladem, stylový vzhled ale může jít s pohodlím ruku v ruce. Trendy hřejivý kompromis ztělesňují vestičky všeho druhu. Jsou stále velmi módní, nápadnější než klasické bundy a také vás zahřejí. Vybírejte s námi!

Absolutními módními hvězdami letošních chladných měsíců jsou všemožné módní kousky z kožešin. A nejinak je tomu i s vestičkami. Klasické střihy „kabátků bez rukávů“ ale doznaly jistých změn.

Jakou vybrat?

Vesty z kožešin jsou dnes složitěji střižené, rozhodně nemusejí být jen beztvarým a neforemným kusem. Velmi často je zdobí pásky či vázačky, nejvýraznějším zdobným prvkem je ale samotný charakter a vzhled kožešiny.

Umělé kožešiny

Dnes již není společenským faux pas sáhnout po umělé napodobenině. Falešné kožešiny nejenže nemají na svědomí desítky roztomilých chlupáčů, jsou nepoměrně levnější a také mnohem lehčí než klasické výrobky z pravých kožešin. Technologie pokročila a kvalita, textura i hebkost umělých kožešin dýchají těm pravým doslova na záda. Nebojte se tedy pořídit si povedenou napodobeninu, uděláte s ní minimálně stejnou parádu jako s pravou.

Co se ještě nosí?

Hitem jsou modely s dlouhým vlasem, barvené kožešiny v pastelových stínovaných tónech nebo přírodní barevnost česaných či semišových povrchů. Modely s ovinovacími pásky z kůže či koženky mívají prodlouženou délku a hezky se kombinují s módními pulovry s roláky a dlouhými rukávy nebo s šaty v hippie stylu, které zdobí nadýchané dlouhé rukávy.

A co k nim?

Nejlepší podzimní outfit ale složíte jednoduše. Dlouhý tlustý svetr nejlépe s plastickými či norskými vzory doplňte chlupatou vestičkou, silnějšími legínami či punčocháči, nazujte si kozačky sahající až nad kolena a nezapomeňte na hřejivou čepičku či beranici. Úspěch módní odbornice tak máte zaručen.

Vybere si každá

Pokud nefandíte ani umělým kožešinám, není proč zoufat. Vesty letí stále a vždy je z čeho vybírat. Hitem jsou například také prošívané modely z výrazně lesklých materiálů. Často je zdobí nadýchané límce či průramky a taktéž se neobejdou bez patřičného tvarování páskem. Pokud není součástí modelu, vystačíte si se samostatným koženým či pružným páskem.

Vesty do společnosti

Vesty jako módní doplněk opět pronikly i do společenských kolekcí. Inspirace pánským šatníkem je nesmrtelná, takže i letos uděláte díru do světa večírků ve vestičce jako vystřižené z pánského módního magazínu. Jen vsaďte na sexy tvarování, hluboký střih fazony a luxusně vyhlížející prvky smokingovou klopu nebo elegantní prodloužené střihy podobné žaketu či fraku. Na poli elegantní společenské módy si ale nemusíte lámat hlavu s barevností. Prim hraje jednoznačně černá.

Chcete-li tedy mít vyvážený módní šatník plný variabilních kousků, bez vestiček se určitě neobejdete. A nebojte se sezonnosti. Tak oblíbený a různorodý kus oděvu jen tak z módních kolekcí nevymizí!

Adresář:

Bandolera, OD Kotva, Revoluční 4, Praha 1
Ann Christine, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Pull & Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Marks & Spencer, Václavské nám. 36, Praha 1
Benetton, Na Příkopě 9, Praha 1
KappAhl, OC Olympia, U Dálnice 77, Brno Modřice.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat