Chcete být in? Tak to rozhodně zkuste jezdecký styl!

05.10.2010 | Krása a móda

Módní svět zaznamenal další slavný návrat. Do našich podzimních šatníků se opět derou prvky, které znáte z elegantních a slušivých jezdeckých obleků.

Vyztužené sedy kalhot, neodolatelné vysoké kožené holínky a skvěle padnoucí saka, která ve svých kolekcích preferovala třeba už Coco Chanel, jsou ideálním outfitem pro podzimní dny.

Šarm s nádechem aristokracie

Čím si oblečení inspirované dostihovými sporty opět získalo takovou oblibu? Nejspíš svým britsky sofistikovaným, až aristokraticky uhlazeným šarmem a neopomenutelnou pohodlností. Jeho devizou je ale i nápaditost a široká variabilita postavená na spoustě drobných detailů.

Základem jezdecky laděných outfitů je jednoznačně dobře padnoucí sako. Letos se nebraňte žensky střiženým modelům, které dají vyniknout pasu a nezapomeňte na aktuání škálu barev, které vévodí hnědé, skořicové či oranžové tóny. Káro či skotská kostka také patří k nestárnoucím módním prvkům.

Jezdecké kalhoty

S jezdectvím je spojen také unikátní střih kalhot. Od ostatních běžných modelů je odlišuje hned několik jinakostí, kterými si získaly srdce módních tvůrců, a ti je tak dopřáli i nám - běžným nositelkám. Jde samozřejmě především o typické sedové výztuhy. Někdy jsou řešeny jen speciálním střihem stejného materiálu, nyní ale opět ovládly trendy kožené, semišové či koženkové prvky, které jsou mnohem nápadnější.

Jezdeckým sportem inspirované kalhoty navíc oplývají typickým úzkým střihem, který skvěle doplňuje aktuální podzimní módní trendy. Inspirací se tento střih kalhot stal také neopomenutelným legínám. I ty zdobí různé vsadky, falešné kapsy se zipy či koženkové aplikace, které odkazují na zmíněný jezdecký styl. Také u nich je barevnost inspirována podzimní přírodou. Nemůžete tak určitě vynechat khaki odstíny či pestrou paletu hnědých tónů.

Typické boty

Důležitou součástí módního minitrendu inspirovaného jezdeckým sportem jsou ale především nezaměnitelné boty. Vysoká jezdecká obuv je již několik let oblíbeným středobodem našich šatníků a může za to nejen její velice pohodlný tvar. Vysoké kozačky se širokým lemem, případně ozdobnými pásky přes nárt, totiž skvěle doplňují úzce střižené nohavice kalhot a nohy umějí i pěkně prodloužit. Rozhodně je tak při vylaďování vaší jezdecké výbavičky neopoměňte. Nosí se v typicky přírodních barvách, neobvyklé nejsou ani v černé a čím vyšší jsou, tím lépe.

A jaké doplňky zvolit?

Užít si můžete i širokou škálu doplňků. Nosí se elegantní kožené rukavičky, výstřih můžete vyplnit elegantním hedvábným šátkem, klopy ozdobit tematickou broží. Jen bičík nechte doma, ten na ulici nejspíš nebudete potřebovat. Jinak ale využijte vše, co skýtá tradiční výbava krásné jezdkyně a užijte si neotřelý a sofistikovaný styl plný sex-appealu.

Adresář:

Reserved, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Ann Christine, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Stradivarius, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pepe Jeans, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Topshop, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat