Přivítejte podzim v trendy barvách. Tyhle právě letí!

14.09.2010 | Krása a móda

Víte, jaké tóny zvolit, abyste v podzimních sychravých dnech zazářily v těch nejlepších barvách? Vybraly jsme pro vás odstíny, které si zamilujete a v šedivých ulicích se v nich rozhodně neztratíte.

Pouštní královna

Hvězdou první velikosti mezi trendovými podzimními odstíny je jednoznačně barva velbloudí srsti. V módních kolekcích najdete mnoho variet této okrové či žlutavě béžové barvy nebo její až sladce karamelové tmavší tóny. Sluší především plášťům či svrchníkům, její invaze do módního světa ale ovládá i ostatní kousky, které by neměly chybět ve vašem šatníku - především úplety.

Zvýraznění linie pasu

Většina modelů v tomto tónu je inspirována módní vlnou návratu stylu 70. let, vévodí jí tedy prodloužené linie, zvýrazněný pas a rozšiřená silueta v dolních partiích. To je střih, který něžné béžové a okrové tóny nese s grácií a elegancí sobě vlastní. Spolu s těžšími hřejivými materiály či hebkými pleteninami vytváří příjemnou podzimní podívanou, která za každých okolností upoutá pozornost.

TIP Bety: Jaký zvolit střih, abyste zdůraznila pas, se můžete inspirovat v našem článku Chcete mít vosí pas?

Sexy v rudé

Protipólem něžné a uhlazené škály okrových tónů je další podzimní megahvězda - rudá! Její intenzivní odstíny jsou zosobněním vášně a energie a stejné vlastnosti dovedou předat i své nositelce. Nebojte se nosit objemnější kus oděvu zahalený do sytě rudých barev, třebá plášť či nadýchanou podzimní bundu z lesklých materálů.

Pokud je na vás ale červeň přiliš vyzývavá a sexy, sáhněte alespoň po trendových doplňcích v této barevné škále. Rudá rtěnka, střevíčky či pásek dovedou každému modelu vtisknout sexy náboj a vy tak dokážete, že máte o aktuálních trendech opravdový přehled.

Barvy inspirované drahými kameny

V hledáčku návrhářů servírujících trenduchtivým nositelkám nejnovější módní hitovky uvízly také tajemné a luxusem nabité odstíny drahých kamenů. Líbí se vám fialové barvy ametystu, modrozelené smaragdy či temně rubínové granáty? Výborně, přeneste jejich kouzelné barvy i do šatníku a vtiskněte mu styl.

Všechny tyto tóny se velice dobře kombinují nejen s neutrálníi odstíny, ale především se zmíněnými trendy barvami a vy tak vykouzlíte ojedinělý a neokoukaný módní styl. Barvy drahokamů nepomíjejte především na dlouhých sukních vypasovaných kabátcích či při výběru společenských šatů či koktejlek, ve kterých rozhodně zazáříte.

Zlatá stálice

Zapomenuta stále nesmí zůstat ani oslnivá záře zlata. Probojovala se opět na špičku obíbenosti nejen mezi doplňky. Nepostradatelné masivní šperky, koktejlová psaníčka a jiné drobnosti ale doplní i materiály doslova protkané zlatem. Inspirace brokátem, těžší tkaniny s vzorovanými dezény či odvážné a zářivé metalické povrchy vytváří dojem aristokratické dokonalosti a přímo dýchají okázalostí.

TIP Bety: Co vše si lze koupit v barvě slunce vám poradí naše módní redaktorka v článku Hitem sezony je zlatá.

Klasika pro méně odvážné

Pokud jste si zcela nevybraly z předešlých tónů plných extravagance, nevadí. Potěší vás poslední trik módních tvůrců - jednobarevné modely tón v tónu. Nosit tak můžete doslova jakýkoliv barevný odstín, důležitým detailem ale je kombinace několika jeho tónů najednou. Efekt kombinace velice podobných barev je vždy skutečně jedinečný a svědčí o vytříbeném citu pro módu, hrajte si tedy s kombinacemi a zažijte vzrušení z objevování nových možností při kouzlení s barvami.

Adresář:

Bandolera, Covered, OD Kotva, nám. Republiky 4, Praha 1
Miss Sixty, Slovanský dům, Na Příkppě 22, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín,. Řevnická 1, PRaha 5
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat