Tento zimní hit musíte mít! Kostkovanou košili

07.12.2010 | Krása a móda

Oblíbený kousek inspirovaný pánským šatníkem, který by měl letošní zimu zakotvit i ve vaší garderobě. Její nespornou výhodou je určitě i materiál vhodný do chladnějšího období.

Klasický flanel doplnily další tkaniny, všem je ale společných hned několik vlastností – příjemně hřejí, nenadřete se při jejich žehlení a skvěle jim padne opět oblíbený kostkovaný vzor.

Vzpomínáte na flanelové košile?

Sice jste je mohly najít již v jarních a letních kolekcích, kde se prezentovaly především jako minišaty, tuniky či krátké sexy blůzky, teď ale dostály košile své pravé tváři – inspiraci kovbojským stylem.

Opravdovou flanelku, kterou jste v dětství možná nenáviděly, tak letos můžete vzít opět na milost a užít si její příjemný povrch a typické kostky. Najdete je doslova ve všech kolekcích, a máte tím pádem rozhodně z čeho vybírat.

Jaký zvolit střih

Nosí se zcela klasické, rovně střižené košile pánského střihu, které se dobře kombinují s rovnými džínami, vestami či bundou typu parka, ryze ženský styl ale není o tento módní kus také nijak ochuzen. In jsou vypasované košile s dlouhými rukávy, které můžete vrstvit s jednobarevnými tričky a nosit je ležérně rozepnuté v oblasti dekoltu nebo je přepásat koženým páskem v linii pasu a se slim džínami a vysokými kozačkami máte unikátní zimní verzi country stylu.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Pozadu nezůstávají ani zdobné prvky. Na košilích v kovbojském stylu najdete fiží, volány, tentokrát jsou jimi kromě výstřihu či okolí límce zdobené i rukávy. Flanelkám překvapivě sluší i nabírání v oblasti ramen, které patří k nejvýraznějším prvkům již několikáté módní sezony. Stranou nezůstávají košile ani coby součást jezdeckého stylu.

Oblečte je spolu s treginami s vyztuženým sedem či lýtky a sakem se zpevněnými lokty a nezapomeňte ani na vysoké jezdecké boty a budete za opravdovou módní odbornici.

Pozor na překombinování

Jediné, na co je třeba dát si při výběru modelu pozor, je kombinace více vzorů. Sama košile je většinou natolik pestrá, že je na místě s dalšími motivy ji nekombinovat a vzor postavit právě na ní. Model pak vyladíte drobnými doplňky dobře komunikujícími se zbytkem outfitu. Elegantní look ocení kovové odlesky a jednoduché linie šperků, romantika či kovbojský styl se zase neobejde bez surové i leštěné kůže a jiných přírodnin.

Maxikošile

Pokud si nedovedete ani zimu představit bez sexy legín, noste tzv. maxikošili. Jde vlastně o košilové šaty, které nápadně velikostně připomínají košili odcizenou z šatníku vašeho partnera. Docílíte tak stylu, kterému se obecně říká boyfriend´s look. V takovém případě si vyhrňte rukávy, pod ni oblečte tenký pulover, top nebo body s dlouhým rukávem, přepásejte se páskem a legíny doplňte hřejivými návleky a módními kotníčkovými kozačkami nebo jejich vysokánskou variantou, končící až nad koleny. Staňte se zimní královnou i díky klasice v podobě kostkované košile!

Adresář:

s.Oliver, Metropole Zličín
Pepe Jeans, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
New Yorker, Na Příkopě 1,Praha 1
Topshop, Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Scotch&Soda, Metrople Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Roxy, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5.


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhlate svůj osud!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat