Bílá, Farna, Gottová: Co si hvězdy oblékly na Českého slavíka?

30.11.2010 | Krása a móda

Slavnostní udílení Českých slavíků je vždy přehlídkou více či méně honosných rób. Co si letos oblékly slavné hvězdy hodnotí naše módní redaktorka Beata Jasanovská.

Lucie Bílá

Ať si kdo chce, co chce říká, Lucie je čím dál víc sexy. Pouzdrové šaty s flitry jsou nejen vkusné, ale i slušivé. Zdůrazňují zpěvaččin útlý pas a vyvinutý hrudník. Výrazné náušnice postačí, šperk na krk už by byl moc. Skvěle zvolené jsou i vyčesané vlasy.

Ewa Farna

Pokud jste ji na první pohled nepoznali, ano, je to ona. Mladičká zpěvačka si udílení Českého slavíka evidentně spletla s maškarním bálem. Šaty jsou samy o sobě dost výrazné, líčení už je trochu moc. Flitry se vzhledem k slavnostnímu rázu hodí, nicméně jejich množství je už otázkou vkusu každého. Dýchá z toho snaha podobat se Lucce Bílé.

Na následnou party se Ewa převlékla. Černé minišaty se hodí k mladé zpěvačce lépe. Outfit doplnila punkovými botami s ostny. Tohle je ten styl, který jí sedí a nedělá zbytečně starší.

Ivana Gottová

Luxus a kultivovaný vkus. Tak by se dala ohodnotit manželka Karla Gotta. Šaty s plizovanou sukní v nádherné zlatavé barvě a decentní psaníčko téže barvy. Vhodně zvolený je masivní šperk se srdcem a zvlněné, vyčesané vlasy. Nádhera.

Lucie Vondráčková

Zpěvačka zvolila jednoduché, černé minišaty s holými zády. Vzhledem ke zdravotnímu stavu si k nim vzala balerínky. Zbytečné už jsou krajkované punčochy. Výrazný šperk na krk, prsten a náušnice spolu neladí.


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela


 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat