10 nejhorších módních trendů uplynulého desetiletí

Zpočátku to vypadá jako dobrý nápad nebo prostě legrační úlet. Jenže pak to začnou nosit všichni a všude a je z toho spíš průšvih. Jaké módní šoky nám připravilo minulých deset let?

1. Tepláky se slogany na zadku

Nechme stranou samotné tepláky, které snad někteří nosí už i do divadla, a zaměřme se na rádoby vtipné slogany (naštěstí většinou alespoň v angličtině), které zdobí oblast pozadí. Když už to musí někteří z nás nosit, alespoň by to neměly nosit osoby s několika desítkami kil navíc...

2. Gumové náramky

Epidemie posledních několika let. Jistě, většina z nich slouží dobrému účelu (v mnoha případech jde o charitativní výrobky, jejichž koupí přispějete na dobrou věc), ale opravdu je nutné je i nosit? A co nejvíc najednou v co nejšílenějších barevných kombinacích?

3. Crocsy

Boty Crocs jsou bezesporu pohodlné, ale rozhodně nejsou univerzální obuví, která se hodí ke všemu. A že jsme je za posledních několik let mohli vidět v hodně šílených kombinacích. Zkrátka v létě na pláž nebo na zahradu dobré, ale k šatům do města ani omylem.

4. Harémové kalhoty

Trend nebo ne, v širokých kalhotách s rozkrokem u kolen prostě nikdo nevypadá dobře (no dobře, možná to v časopise na někom dobře vypadalo, ale to ještě nic neznamená). Sice se zdá, že v harémkách schováte kdejaký špíček, ale máte-li velikost 42 a výše, nefunguje to, spíše naopak.

5. Huňaté čepice se zvířecími oušky

Pokud nejste mladší 10 let, pak v tom prostě roztomile vypadat nebudete. Naštěstí se tenhle nešvar v českých luzích a hájích příliš neuchytl.

6. Legíny

Návrat osmdesátých, u nás začátku devadesátých let. Ano, jsou pohodlné a na štíhlounkých ženách vypadají při vhodné kombinaci dobře. Ale je nutné si uvědomit, že legíny nemilosrdně odhalí každý faldík, každou celulitidu apod. Proto je třeba nosit je s rozumem.


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

7. Kšiltovky

Jistě, nejsou výmyslem posledního desetiletí, ale začaly se opět masivně nosit (především ty s rovným kšiltem). Možná v nich pár lidí vypadá dobře, pár zajímavě, ale ruku na srdce, většina z nás vypadá, jako by měla na hlavě kachní zobák...

8. Trika s nápisy

Oblíbené hlavně u mužů. Skutečně nikdo není zvědavý na sdělení, která nás informují, že nositel je v posteli výkonný, že vlastně není obézní a že má rád pivo. Tečka.

9. Obří brýle

Možná se najde pár lidí, co v nich vypadají dobře, většina však nemá daleko k pověstné mouše tse-tse.

10. Opalování

Zatímco dříve bylo opálení znakem prostého původu, dnes se předháníme, kdo z nás je hnědší. Solária a výrobci samoopalovacích krémů mají žně. Co na tom, že si zaděláváme na rakovinu kůže nebo pomocí krémů docílíme naprosto nepřirozeného odstínu, takže vypadáme jako strašidla? Opalování je zkrátka in, že...







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat