Buďte kočka i ve spodním prádle. Tohle teď frčí!

Novou kolekci prádla předvedla na Pařížském týdnu módy značka Etam. Jednou z modelek byla Karolína Kurková, vystoupila i Beth Ditto, Janelle Monae a další umělci.

Většina žen podle průzkumů vlastní 21 kusů (kalhotky, podprsenky) spodního prádla. I když není spodní prádlo vidět, ovlivňuje naši náladu. Nejčastěji přitom nosíme spodní prádlo v neutrálních barvách - bílé, černé nebo tělové barvy.

Mužům se nejvíce zrychluje tep v oddělení dámského spodního prádla

Obchodní řetězec Debenhams odhalil, v kterém oddělení mužům a ženám nejrychleji začne bít srdce. Využil pomoci kardiologů, kteří u tisícovky zákazníků monitorovali srdeční činnost při nakupování v různých odděleních. A výsledky hovoří jasně, u pánů začne srdce bít jako zvon, když vkročí do oddělení s dámským spodním prádlem.


Je vás rodinný rozpočet v mínusu?
Spolu to změníme! Volejte kartářku Elenu

Ale kupodivu toto oddělení, i když v něm ženy také rády nakupují, nechává jejich srdce chladným. Ženám stoupá tepová frekvence nejvíce v oddělení s večerními róbami a především exkluzivními dámskými střevíčky.

U pánů nejvíce vzrůstá tepová frekvence v odděleních s dámským spodním prádlem, následuje oddělení moderních technologií – televize a zvukové systémy.

TIP Bety: Chcete mít sexy postavičku pro svou drahou polovičku? Zeptejse se naší profesionální instruktorky Petry, jak účinně zpevnit bříško a hýždě.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat