Trampoty s make-upem, které zná skoro každá z nás

Make-up dokáže podtrhnout a zdůraznit krásu každé ženy. Tedy pokud se povede. A že se za bezchybným líčením často skrývají dlouhé minuty nervů, to zná skoro každá z nás. Schválně, v kolika situacích se poznáte?

Linka nad každým okem vypadá jinak

A tak jedno odlíčíte a zkusíte to znovu. Odlíčíte ho podruhé. Pak pro jistotu odlíčíte obě oči a znovu začnete s linkami. Pak se slzami na krajíčku odlíčíte obě oči a už začínáte přemýšlet, jak v práci odůvodníte šéfovi to 20minutové zpoždění.

Po použití tvářenky vypadáte jako klaun

Červeň na líčka, to je v podstatě základ. Ovšem zatímco u zrcadla v koupelně vypadáte jako jemně se rdící panna, na denním světle se nápadně podobáte klaunovi, co jste ho jako dítě viděla v cirkuse. A vy můžete začít celý cirkus s líčením znovu.

Nevíte si rady s korektorem

V jedné ruce korektor, na druhé si okusujete nehty a v zrcadle se odráží váš zadumaný výraz – patří korektor pod make-up, nebo na něj?

Obočí vás děsí

Ano, obočí je u většiny z nás třeba lehce přibarvit. Jenže jak lehce je lehce? A kdy už se to nebude podobat přirozenému obočí? A mám vůbec tu správnou barvu tužky na obočí?

Odvážná v obchodě, vyděšená doma

Zaujala vás opravdu výrazná a neobvyklá barva očních stínů nebo rtěnky, a tak jste po ní v obchodě rychle skočila, protože je jasné, že na vás bude vypadat prostě dokonale. Jenže teď už dva týdny leží tahle líčidla na poličce, protože máte strach je použít.

Rtěnka nevydrží a nevydrží

Máte super „long lasting“ nesmazatelnou rtěnku. A za dvě hodiny je pryč. Není ten život nespravedlivý?

Objevíte skvělý tutorial na youtube...

...a ačkoli dívka, jež je o polovinu mladší než vy, vyšvihne trik s make-upem za 2,5 minuty a vypadá při tom, že se ani moc nesnaží, vy ani po dvou hodinách nevypadáte o moc líp než před tím, než jste s líčením začala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat