Přívěsková mánie vrcholí! Na kabelky se věší chlupaté ozdůbky

Díváte se na pomyslného vítěze v kategorii nejmódnější doplněk zimní sezony! Ptáte se, proč nás kožešinové přívěsky, které proslavila značka Fendi, tak baví? Mají v sobě obrovskou hravost! Barevné chlupaté ozdůbky nejlépe vyniknou na jendoduchých kabelkách.

Boom kožešinových přívěsků odstartovala značka Fendi. Kromě různě barevných „chlupáčků“ u nich najdete i přívěsek se samotným Karlem Lagerfeldem, cena je ovšem astronomická. Návrháře si můžete přicvaknout na kabelku za třicet tisíc korun. Za méně než polovinu se potom prodávají přívěsky ABCharms s písmeny, takže si můžete sestavit například vlastní iniciály.

Po zpopularizování přívěsků s nimi samozřejmě začaly přicházet další značky a firmy. Jak už to tak bývá, tohoto nápadu se chytily i obchodní řetězce, takže si můžete ozdůbku pořídit i za předpokladu, že za ni nechcete dávat celou výplatu. Samozřejmě ale nejde o pravou kožešinu, nýbrž o její imitaci. Jestli půjdete do jedné barvy nebo se necháte zlákat divočejší kombinací, je na vás. Přívěsky, které osvěží vaši kabelku, najdete převážně v H&M, Topshopu nebo v internetových obchodech (například Asos) od sto padesáti korun.

1. H&M, 149 Kč, 2. Nordstrom 1750 Kč, 3. Fendi 1 470 Kč
4. Amara 1 025 Kč, 5. Topshop 430 Kč, 6. Amara 1025 Kč,
7. Topshop 230 Kč, 8. H&M, 149 Kč






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat