Módní lekce na téma rolák. S čím tento hřejivý kousek kombinovat?

Pokud byste si v této sezoně měly pořídit jedinou věc, naše doporučení je jasné. Investujte do kvalitního basic roláku! Kromě toho, že je zrovna trendy, také perfektně hřeje a navíc je variabilnější, než by se mohlo na první pohled zdát! Které kombinace stojí za zkoušku?

Kompromisy tentokrát nejsou nutné. Král mezi letošními trendy vás zmrznout nenechá a navíc vypadá tak skvěle! Pokud se plánujete po roláku porozhlédnout, zaměřte se zejména na neutrální barvy, které můžete snadno propojit s tím, co už máte v šatníku.

Když spěcháte

Když nemáte chuť zdlouhavě přemýšlet, co na sebe, oblékněte k roláku oblíbené džíny. Co se týče střihů, svědčit jim budou ty úzké, ale i volnější boyfriendy. Pozor, mluvíme o středně silném, volnějším roláku. Tenká varianta v kombinaci se skinny kalhotami vyžaduje bezchybnou postavu. Při jednoduchém outfitu se vždy zaměřte na doplňky. Ideálním párem bot budou ty výrazné, například s hadím dezénem. Chcete rolák trochu osvěžit? Klidně přes něj naaranžujte lehký šátek.  

1. rolák Topshop 1299 Kč, 2. džíny Mango 1 299 Kč,
3. čepice Topshop 499 Kč, 4. hodinky DKNY 3 999 Kč,
5. kožené boty Topshop 3 499 Kč, 6. šátek H&M 299 Kč,
7. kabelka Zara 999 Kč

Ryze ženská verze

Nosit rolák jen ke kalhotám je zásadní chybou. Výborně totiž vypadá i v kombinaci se sukní. Volit byste měly zejména ty pouzdrové nebo krátké. U tenkých roláků postupujte opačně – zastrkat je můžete třeba do objemnější sukně, která sahá až do pasu. Dobrým tipem je také kombinování materiálů, pletenina si skvěle rozumí s kůží! Bát se nemusíte ani spojení koňakové sukně a černých bot.

1. rolák Topshop 1 299 Kč, 2. kožená sukně H&M 3 299 Kč,
3. kožené boty Zara 2 299 Kč, 4. náušnice Topshop 329 Kč,
5. punčocháče H&M 249 Kč, 6. prsten Topshop 299 Kč,
7. kabelka DKNY 5 999 Kč

Šortky i v zimě

Mohutný rolák si vyloženě notuje s kraťasy – na zimu budou nejlepší ty kožené nebo koženkové, případně jakékoli pevnější. Vyhýbat se v tomto případě nemusíte ani vysokým kozačkám, které jsou tuto zimu tak módní. Zatímco s odvážným topem by tato kombinace byla příliš, rolák krátkou délku a svůdnou obuv perfektně vyváží.

1. rolák Topshop 1 299 Kč, 2. šortky Mango 1 199 Kč,
3. kozačky Debenhams 2 999 Kč, 4. náušnice Topshop 370 Kč,
5. prsteny Topshop 399 Kč, 6. kožená kabelka Vince Camuto – Nordstrom 6 620 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat