Proč začne kůže stárnout?

Proč začne kůže stárnout, hrubnout a krabatět? O přirozenou elasticitu a hladkost přichází jednoduše proto, že buňky pokožky přestanou tvořit enzym, který pleť vyhlazuje. Objev je novým průlomem v boji se stárnutím pleti a nabízí skutečně účinný lék, kterému nemůžou konkurovat pochybně účinkující krémy a séra.

„Jak naše těla stárnou, vidíme, jak se baterie v našich buňkách vybíjejí, snižuje se hladina bioenergie a zvyšuje obsah zhoubných volných radikálů. Tento proces snadno pozorujeme na naší pleti jako rostoucí počet vrásek, linek a povadlosti. Všichni ten příběh znáte, nebo přinejmenším ráno v zrcadle se o tom přesvědčíte. Náš výzkum znamená, že máme specifický biomarker, nebo cíl pro vývoj nových léků proti stárnutí a kosmetiky, která bude řešit úpadek energie. Umožňuje nám objevit přípravky proti stárnutí, které mohou být vytvořeny na míru různým věkům a různé pigmentaci kůže a s různými dalšími možnostmi působení jinde na těle,“ uvedl profesor Mark Birch-Machin z Newcastelské univerzity v rozhovoru pro deník The Telegraph.

Přirozený úbytek enzymu a pokles bioenergie v buňkách vede k projevům stárnutí, snížení obsahu kolagenu v pleti a povolení vazivových tkání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat