Pleťové masky, které umí zázraky. Vyberte si tu svou!

Hloubkově čistí, hydratují, zklidňují a pracují i na úbytku vrásek. Novodobé masky toho mají hodně co nabídnout! Můžete o vaší pleti říct, že je naprosto dokonalá? Pokud ne, vyberte si tubičku, která vás k tomuto cíli alespoň o kousek přiblíží.

Pleťové masky patří mezi základní kosmetickou výbavu. Používat byste je měly minimálně jednou týdně, pokud se ale k „maskování“ dostanete dvakrát, tím lépe. Základem je přitom výběr správného produktu – pakliže máte pocit, že vaše pleť vypadá po oněch dvaceti minutách úplně stejně, jste na špatné adrese. Které tubičky vybrat, když máte pleť…  

…smíšenou, mastnou a problematickou?

Váš úkol je jasný – hledejte produkty, které pleť hloubkově vyčistí. Ideální jsou masky jílové nebo bahenní. Samozřejmě by ale zároveň neměly pleť přesušovat. Ruku do ohně bychom dali za Mask of Magnaminty (Lush) a Clarifying Clay Mask (Dr. Hauschka). Krémová maska NUXE zase vyhoví potřebám pleti, která je problematická, ale snadno se vysuší.

Mask of Magnaminty, Lush, 195 Kč (100 ml)
Clarifying Cream-Mask, NUXE, 418 Kč (50 ml)
Clarifying Clay Mask, Dr.Hauschka, 588 Kč (90 g)

…suchou a velmi suchou?

Vaše pleť potřebuje spoustu výživných látek! Citlivou pleť uspokojí Hydraphase Intense (La Roche-Posay), a pokud milujete přírodní kosmetiku, vyzkoušejte směs banánů, vanilky a ovesných vloček v Oatifixu (Lush)! Čerstvou masku budete mít chuť sníst. Věčně nestíháte? Použijte masku Moisture Surge (Clinique), která se nanáší na noc.

Hydraphase Intense  Masque, La Roche-Posay, 469 Kč (50 ml)
Oatifix, Lush, 299 Kč (55 ml)
Moisture Surge Overnight Mask, Clinique, 789 Kč (100 ml)

…citlivou a podrážděnou?

Označily byste vaši pleť za potížistku? Spoléhejte se na lékárenskou kosmetiku. Proti začervenání je ideální maska Antirougeurs Calm (Avéne), podobně ale fungují i zklidňující masky Dr. Hauschka a NUXE. Kromě potlačení zarudnutí se můžete těšit i na celkové zklidnění pleti a pořádnou dávku hydratace.

Antirougeurs Calm, Avéne, 485 Kč (50 ml)
Soothing Mask, Dr. Hauschka, 686 Kč (30 ml)
24h Soothing and Rehydrating Fresh Mask, NUXE, 320 Kč (50 ml)

…stárnoucí s vráskami?

Dělají vám starosti přibývající vrásky? Přestože proces stárnutí nezastavíte, můžete ho minimálně zpomalit! Potřebujete opravdu rychlý výsledek? Přiložte si na obličej celulózovou masku, která je napuštěná fermentovanou kokosovou vodou a vitaminy (Starskin). Na všední dny můžete používat rozjasňující masku s divokou růží (Korres) nebo masku GlamGlow, do které se zamiloval celý Hollywood!

Close-Up Bio Cellulose Firming Facial Mask, Starskin, 269 Kč (30 g)
Wild Rose Mask, Korres, 215 Kč (16 ml)
YouthMud, GlamGlow, 1450 Kč (50 g)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat