Nové šaty na jaro? Tipy stylistky do 600 Kč!

Chcete si zpříjemnit čekání na jaro? Věnujte pozornost následujícím tipům a pořiďte si nové šaty! Odpírat si je nemusíte ani v případě, že zrovna šetříte. Do výběru jsme totiž zařadili jen ty kusy, které nestály více než šest set korun.

Ty nejlevnější z nich seženete dokonce za dvě stovky. A jen si spočítejte, kolik utratíte třeba za takovou kávu do kelímku. Takže příště si ji udělejte s sebou do termo hrnku a ušetřené peníze můžete investovat do šatů. Přestože o nich mluvíme v souvislosti s jarem, nosit je můžete samozřejmě hned. Stačí je dovybavit punčocháčemi a ležérním sakem nebo kardiganem navrch.


Cílit také nemusíte jen na večírkové modely. Naopak, pokud nechodíte každý týden do společnosti, zásobujte se především šaty, které běžně unosíte. A výmluvy týkající se podpatků vůbec nebereme! K většině ležérních šatů se totiž hodí i nízké kotníčkové boty, polobotky a pozor - i tenisky. Důležitá je ale samozřejmě příležitost. Zatímco na procházku městem nebo sraz s kamarádkou jsou tenisky jako dělané, do kanceláře jsou vhodnější mokasíny nebo oxfordky.






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat