Akné? Potřete ho česnekem a za pár hodin zcela zmizí!

Kanadská kosmetička Farah Dhukaiová nedá dopustit na česnek. Ačkoli po něm nepříjemně páchne dech i pot, pokud ho člověk konzumuje hodně, ona ho vynáší do nebes jako okamžitý lék na akné. Neradí ho ale jíst, nýbrž aplikovat přímo na pupínky. Potřené akné prý už po pár minutách začne mizet a přes noc se vytratí úplně.

Zarudnutí, otok i bílá hlavička prý úplně zmizí, když si člověk potře pupínek stroužkem rozkrojeným napůl. Akorát musí počítat s tím, že šťáva z této cibulky je silně aromatická a oxidací na vzduchu začne zapáchat.

Kosmetička a blogerka z Concordu v Ontariu sama na svém webu předvádí, jak se během pár minut zbaví velkého pupínku s bílou hlavičkou na bradě.

„Potřete česnekem jakýkoli pupínek, který máte. Pokud máte už bílou hlavičku jako já, zmizí okamžitě a už se nevrátí. Pokud máte větší akné hluboko pod povrchem, potřete ho česnekem a nechejte tak přes noc. Probudíte se a bude pryč!“ radí Dhukaiová.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat