Stylové boty na léto? Zkuste třásně, espadrillky nebo odlesky!

Omrzely vás sandálky z loňska? Vyberte si nový pár, který zafunguje jako ten nejstylovější doplněk! Pokud nevíte, na které boty se zaměřit, máme pro vás tři trendy tipy. Sezóně budou vévodit třásně, espadrilky a metalické odlesky.

Zajímavé boty povýší i ten nejobyčejnější outfit. Nemáte čas zdlouhavě přemýšlet, co na sebe? Vytáhněte osvědčenou klasiku a vklouzněte do módních bot. Přehlídku nenositelných párů nečekejte, mezi následujícími tipy převažují ty bez podpatku.

Zrychlete krok!

S třásněmi na botách brzy zjistíte, že nebezpečně zrychlujete. Sledovat, jak se při každém kroku pohybují, vás bude bavit! Módní třásně existují ve všelijakých variantách. Najdete je na placatých sandálkách, ve kterých můžete prochodit celý den, ale i podpatcích (k jednoduchým šatům budou vypadat fantasticky!).

Pohodlné espadrilky

Do módy se vrátily espadrilky se slaměnou podrážkou. Pokud si nejste jisté, že vás budou bavit dlouho, můžete zamířit například do H&M, kde najdete spoustu barevných variant za necelé tři stovky. Máte pro tyto boty už dlouho slabost? Zainvestujte do pevnějších a kvalitnějších párů. Naším favoritem jsou espadrilky Toms, které navíc fungují na sympatickém principu jeden za jeden. Za každý prodaný pár dostane boty jedno z dětí v rozvojových zemích.

Blýskněte se!

Espadrilkám a třásním šlapou na paty boty s kovovými odlesky. K jakému odstínu se přikloníte, je na vás, stejně jako forma bot. Pohodlně vám bude v módních pantoflích se stříbrnými pásky, v těch vysokých můžete vyrazit rovnou na večírek (v Topshopu najdete krásné sandálky s prostřihy), a pokud chcete, aby z vašich nohou nikdo nespustil oči, zašněrujte je do gladiátorek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat