Buďte krásná i bez make-upu! (VIDEO)

I když je make-up pro většinu žen každodenní záležitost, ne vždy máme náladu nebo dostatek času na dokonalé líčení. Máme pro vás pár triků, jak na to, aby vaše pleť byla dokonalá i bez líčení!

Máte pocit, že bez make-upu nemůžete vyjít na ulici? Omyl! Tohle musíte vyzkoušet!

Základem je čistá a svěží pleť. Nezůstaňte však pouze při klasickém opláchnutí obličeje nebo micelární vodě. Chcete-li vynechat make-up nebo BB krém, musíte své pokožce dodat svěžest a jas trochu jinak.

1. Nezapomínejte na rty

Při čištění zubů myslete i na své rty. Navlhčeným měkkým kartáčkem je masírujte. Dodáte jim plnost, hebkost a svěží barvu.

2. Jemný peeling

Po umytí obličeje použijte ještě peeling. Zjemníte a rozzáříte svoji pleť. A nezapomeňte i jemně omýt rty.

3. Dokonalé obočí

Nezanedbávejte obočí, dobře upravené obočí je nejvýraznější na vašem obličeji. Upravte tvar obočí pinzetou, pokud ještě nemáte svůj dokonalý tvar, tak si dopřejte alespoň jednu návštěvu v kosmetickém salonu a pak už jenom budete udržovat. Dále obočí můžete pomocí staré řasenky pročesat a dotvarovat.

4. Správná barva

Možná se vám tento bod bude zdát směšný, ale je velmi důležitý. Jemným mačkáním a štípáním prokrvíte pokožku vašeho obličeje. Bude okamžitě vypnutější a svěží. Následně naneste kvalitní hydratační krém s rozjasňujícím efektem a rtům dodejte šťávu výživným olejem.

5. Výrazné řasy

I když nechcete použít řasenku, na řasy nezapomínejte! Pomocí kleštiček vytočte řasy a doupravte jejich tvar prsty. Oči se okamžitě krásně otevřou a rozjasní. S kleštičkami pracujte opatrně, ať si řasy nepolámete a nevytrháte.

6. Zářivá pleť

Pro rozjasňující efekt naneste na vystupující části suchý olej. Rozjasňovač nanášejte na lícní kosti, nad a pod obočí, do koutků očí, na nos, nad horní ret, na špičku brady a na střed čela.

7. Nedokonalosti

Pokud bychom měli přece jen použít alespoň jedno „líčidlo" na nedokonalosti, tak by to byl korektor na zamaskování tmavých kruhů pod očima a pupínků! Případně bronzer na lícní kosti.

Tak co říkáte, vyrazíte někdy bez make-upu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat