Vypadat mladší můžete i bez skalpelu. Stačí znát pár triků

Možná se to na první pohled nezdá, ale k mladistvému vzhledu stačí kolikrát úplné maličkosti. Nemusíte hned „pod nůž“ plastického chirurga!

A o jakých malých – a hlavně zcela přirozených – proměnách to mluvíme?

Přiberte

Tedy jen maličko, ale zkuste to. Je totiž prokázáno, že ženy po čtyřicítce, které jsou až příliš hubené, vypadají starší, než ve skutečnosti jsou. Propadlé tváře totiž sluší jen málokteré. Navíc se vám po lehkém přibrání vyplní i první vrásky. Jen dejte pozor, abyste to nepřehnala – také nadváha či obezita roky přidává.

Pečujte o nehty

Jen máloco prozradí náš věk jako ruce. A tak jim věnujte náležitou pozornost. Pravidelná hydratace je samozřejmě základ (vyhnete se tak scvrklé kůži na hřbetech rukou), ale zkuste jít ještě dál a zaměřte se na nehty. Měly by být středně dlouhé (ne moc, to odrazuje), krásně zapilované a hlavně nalakované! Vyhněte se „dětinským“ barvám (bláznivě růžová, zelená, žlutá apod.) a sáhněte spíše po perleťových odstínech nebo klasické rudé.

Pohrajte si s očima

Tedy samozřejmě s jejich líčením. Pokud jste zvyklá na výrazné a zářivé barvy očních stínů, uberte.  A naučte se aplikovat do vnitřního koutku oka světlý oční stín, který opticky zvětší oči a projasní pohled (a co už jiného ubere nějaký ten rok), který doplníte o trošku tmavším stínem na zbytek oka (pozor na ostrý přechod). A jaké barvy jsou nejlepší? Co nejpřirozenější (vyhněte se modré apod.), s trochou perleti.

Hydratujte, hydratujte, hydratuje

A to nejen zvenčí (tedy pomocí hydratačních krémů, mlék a sér), ale především zevnitř. Dehydratovaná pokožka totiž mnohem rychleji stárne, ztrácí pružnost, vitalitu, jas… Tak na to nezapomínejte! A čím dodat pokožce potřebnou hydrataci? Nejlépe obyčejnou vodou.

Přehoďte pěšinku

Ano, i takhle malá změna váš vzhled vylepší! Prostě se zamyslete nad svým účesem. Nechcete žádnou radikální změnu? Pak prostě začněte česat pěšinku na druhou stranu, než jste zvyklá. Nebo si pořiďte ofinku či patku. Možností je spousta, pokud máte dobrou kadeřnici či kadeřníka, určitě vám poradí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat