Vyměňte džíny za kraťasy! Hodí se vám úplně ke všemu

Džíny? Ty pošlete klidně na prázdniny. Mnohem lepší společnost vám budou v létě dělat denimové šortky. A nebojte se, v obchodech na vás čekají i jiné varianty, než jen ty extrémně krátké.

Hlavní výhoda denimových šortek je zřejmá. Stejně jako džíny se totiž hodí úplně ke všemu. Můžete k nim obout placaté sandálky, slip-ony, espadrilky i lodičky, spárovat se dají s košilí, vzdušnou halenkou, bavlněným tričkem i módním topem se spadlými rameny… variant je bezpočet!


Základní pravidlo, na které byste měly při oblékání myslet, je rovnováha! Čím kratší šortky máte na sobě, tím více látky přidejte nahoře. K mikro šortkám tak nevolte top s hlubokým výstřihem a už vůbec tuto kombinaci nepodporujte vysokými podpatky. Kůži zkrátka odhalujte opatrně. Stejně tak funguje i kontrast délek – k šortkám a jednoduchému topu klidně přidejte delší sako v oversized stylu, lehoučký kimonový vršek nebo kardigan.

Co se týče samotných šortek, jejich délku volte podle typu své postavy, příležitosti i odvahy. Pokud nemáte dokonalou postavu, dávejte si pozor na nízké bokové střihy. Těsné šortky, zaříznuté pod tukovými záhyby, umí nadělat pěknou paseku. Pro ženy s křivkami jsou vhodnější pevné kraťasy se zvýšeným pasem, které „podrží“ bříško. A pokud k nim zvolíte správný top, který nebude příliš elastický, máte vyhráno. Nedokonalosti ve středu těla skryjete a můžete dát na odiv štíhlé nohy. Máte-li naopak problémy se spodní polovinou těla, volte delší verzi šortek a zaměřte se na tmavší barvy bez vyšisovaných míst.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat