Módní rychlovka: Udělejte si pohodlí a oblečte se do overalu!

Jednodušší už to nebude. Pokud si chcete dát oddych od vymýšlení módních sestav, vklouzněte do kusu, který kombinuje vršek i spodek. Overaly, nebo chcete-li kombinézy, jsou navíc neuvěřitelně pohodlné. Jakmile je jednou obléknete, budete se k nim vracet znovu a znovu.

Overaly samozřejmě nejsou žádnou novinku. Nosily je už generace před námi. Moderní kombinézy navíc vypadají lépe než kdy jindy! Vybrat si můžete z klasické dlouhé varianty, pokud ale milujete šortky, určitě vyzkoušejte i několik krátkých verzí. A rovnou zapomeňte na výmluvy, že zrovna vám tento kus nesluší. V dostání je v tolika podobách a střizích, že si všechny musíte přijít na své. Ano, i vy, které nemáte míry modelek.


Důležitý není jen střih, ale i materiál. Pro plnější postavu je ideální lehký splývavý overal, který má jen mírně rozšířené nohavice. Důležitý je elastický pas ve středu těla (modely s výše položeným pasem nejsou vhodné pro postavy typu jablko) a véčkový výstřih, který opticky protáhne siluetu. Máte štíhlé nohy? Ukažte je v krátkém overalu. Pokud zvolíte střih se vzdušnějším hořejškem, schováte plnější bříško. Pokud máte naopak silnější stehna a vůbec spodní polovinu těla, volte vypasovanější vršek a spodek s volnějšími nohavicemi.

Co se týče módních trendů, letošek patří především barvám a výrazným potiskům. Nosí se i kusy se spadlými rameny nebo overaly, které mají široké nohavice a napodobují kalhotovou sukni. Často bývají také v aktuální tříčtvrteční délce. Na kombinézách často najdete i zdobné prvky v podobě volánků nebo plisování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat