Ty nejlepší oleje pro vaše vlasy. Víte, po kterém sáhnout?

Trápí vás suché, roztřepené konečky? Začaly vám vlasy s nástupem chladnějšího počasí elektrizovat? Nebo jste si snad prošly výraznou změnou barvy a vaše kadeře jsou poškozené? Všechno má své řešení! To vaše se jmenuje vlasový olej! Těchto 5 olejů si poradí s každým problémem.

Arganový olej: Suché a elektrizující vlasy

Ve svém rodném Maroku je oslavován jako tekuté zlato a není se čemu divit! Je bohatý na mastné kyseliny a vitamin E, takže z vašich suchých a elektrizujících loken rázem udělá hebké, lesklé a lépe zvládnutelné vlasy.

Kokosový olej: Všechny typy vlasů

Tenhle zázrak se nehodí jen do kuchyně, v koupelně bude mít taky své čestné místo. Hodí se pro všechny typy vlasů (ano, i mastné ho ocení), vdechne jim nový život a udrží pokožku hlavy zdravou. Je totiž plný minerálních látek, sacharidů a vitaminů, díky kterým budou prameny silnější, méně náchylné k třepení a rychleji porostou.

Makadamiový olej: Poškozené a silně dehydratované vlasy

Ořechové oleje bývají velmi bohaté na živiny a u makadamiového to platí dvojnásob. Dopřejte svým suchým vlasům jednou týdně masku, nechte působit klidně i přes noc a ráno se probuďte se zdravými kadeřemi. Nebudete se jich chtít přestat dotýkat!

Mandlový olej: Suchá pokožka hlavy s lupy

Patří k těm lehčím ořechovým olejům, přesto je napěchovaný antioxidanty, vitaminem E, mastnými kyselinami, bílkovinami a má vysoký obsah hořčíku, což přispívá k posílení růstu vlasů a zdravější vlasové pokožce. Masírujte během mytí vlasů pokožku hlavy mandlovým olejem, snížíte tím zánět či zarudnutí a lupy při pravidelném používání zmizí.

Baobabový olej: Rychlejší růst

Na kosmetickém trhu je poměrně novinkou, která je nadopovaná vysokým obsahem vitaminů A, D, E a F a esenciálních mastných kyselin, které jsou potřebné pro hydrataci a výživu Navíc podporují regeneraci buněk a zvyšují elasticitu vlasu. Díky tomu vaše vlasy porostou jako houby po dešti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat