Kozačky nad kolena: Nosit je můžeme všechny!

Určitě to všechny znáte, líbí se vám nějaký trend, který vypadá na modelkách naprosto skvěle a na reálných ženách už to není žádná sláva? Myslíte si, že kozačky nad kolena mohou nosit jen holky z magazínů? Ani náhodou! Je jedno, jestli jste vysoká, malá, máte křivky nebo chlapeckou postavu. Tenhle trend můžeme nosit všechny, stačí se jen naučit pár základních fíglů.

1. Vysoká postava

Kozačky nad kolena jsou pro vás jako dělané! Pokud máte dlouhé nohy, bude pro vás snadné si tenhle trend osvojit. Jestli ale nechcete příliš upozorňovat na svou výšku, musíte dlouhou siluetu něčím opticky rozbít. Ideálně kouskem vykukující kůže na stehnech. Vyzkoušejte dlouhý teplý svetr a oblékněte ho místo šatů. Celý outfit jen doplňte kloboukem a trendy malou kabelkou přes rameno.


1. Vero Moda, Zoot, 989 Kč, 2. Public Desire, Asos, 1 400 Kč,
3. Mango, 899 Kč, 4. Hope, Nelly, 6 700 Kč.

2. Ženské křivky

Jestli si myslíte, že kozačky nad kolena sluší jen hubeným holkám, jste na omylu. Pokud máte žensky tvarované křivky, sáhněte po kozačkách končících těsně nad koleny a oblékněte k nim úzké kalhoty stejné barvy. Opticky tím prodloužíte siluetu a budete působit štíhleji. Navrch volte delší svetr či halenku sahající těsně pod boky.


1. H&M, 1 299 Kč, 2. Zara, 1 999 Kč,
3. Mango, 599 Kč, 4. Marc Jacobs 5 970 Kč,
5. H&M, 499 Kč.

3. Chlapecká postava

Máte-li atletickou postavu a průměrnou výšku, kozačky nad kolena jsou skvělým způsobem, jak vypadat žensky. Obékněte k nim skinny džíny a sako či trenčkot, který přepásáte páskem. Získáte tím siluetu přesýpacích hodin, čímž opticky vytvoříte pas. Kozačky nad kolena pak budou jen třešničkou na dortu.


1. Mango, 3 999 Kč, 2. Zara, 999 Kč,
3. Zara, 899 Kč, 4. H&M, 1 499 Kč,
5. Mango, 999 Kč

4. Malá postava

Máte pocit, že kozačky nad kolena jsou pro vás tabu? Kdepak, i vy v nich můžete zazářit. Důležité je vybrat kousky, které nebudou působit příliš objemně, abyste se v nich neztratila. Oblékněte k nim krátkou sukni a ukažte kousek kůže. Nebo zvolte úzké džíny v kontrastní barvě. Navrch oblékněte kratší bundu, sako nebo svetr a vyrazte v tomhle žhavém trendu do ulic!


1. Lindex, 899 Kč, 2. H&M, 1 299 Kč,
3. Asos, 1 700 Kč, 4. H&M, 599 Kč,
5. Mango, 899 Kč.

Líbí se vám trend kozaček nad kolena? Máte už ty své v botníku?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat