3 tipy stylistky, jak nosit letní šaty i na podzim!

Léto se letos opravdu nevzdává, ale znáte podzim. Rána začínají být chladná a ze dne na den může rtuť teploměru klesnout o 10 stupňů. A co pak dělat se všemi těmi krásnými letními šaty? Taky se jich ještě nechcete za žádnou cenu vzdát? Ani nemusíte! Máme pro vás 3 tipy, jak nosit lehké šaty i na podzim a neumrznout.

1. Svetr je váš nejlepší kamarád

Nejjednodušší způsob, jak v mžiku proměnit letní šaty v podzimní záležitost, je přehodit přes ně svetr. Lehké materiály a huňaté pleteniny vytvoří skvělý kontrast a ranní mrazíky vás jen tak nepřekvapí. Outfit dolaďte kotníkovými botkami a užívejte si ještě na chvíli pocit holých nohou. A pokud už ani přes den teploty nevyšplhají k dvaceti stupňům, sáhněte po punčochách. Zapomeňte ale na tělové silonky, které stejně nezahřejí a akorát vám zdeformují nohy, a vybírejte raději tmavší odstíny.

1. Klobouk, Lindex, 899 Kč, 2. Splývavé šaty s potiskem, Mango, 1299 Kč,
3. Hrubě pletený svetr, H&M, 599 Kč, 4. Rtěnka, H&M, 299 Kč,
5. Kabelka Guess Jeans, Answear, 3 999 Kč, 6. Kožená kotníčková obuv Geox, Baťa, 4 199 Kč.

2. Šaty trochu jinak

Taky jste si toto léto zamilovaly trendy košilové šaty? Vzdávat se jich nemusíte ani na podzim. Přehoďte přes ně hit letošního podzimu – bomber, oblékněte k nim koženkové kalhoty a nebojte se ani tenisek. Místo klasické kabelky sáhněte po batohu, který letos hraje hlavní roli na všech frontách. Šaty tak dostanou úplně novou, neobvyklou podobu. Móda je totiž o nečekaných kombinacích!

1. Bunda bomber, H&M, 899 Kč, 2. Zrcadlové brýle Spitfire, ASOS, 980 Kč,
3. Bavlněné košilové šaty, H&M, 999 Kč, 4. Batoh s potiskem, Zara, 899 Kč,
5. Legíny v lesklém provedení, Mango, 599 Kč, 6. Tenisky, H&M, 799 Kč.

3. Vrstvěte

Ještě před pár lety by si jen málokdo vzal dobrovolně noční košilku mezi lidi, letos je z ní ten nejžhavější trend. Že se košilkové šaty na tenkých ramínkách hodí jen do tropických teplot? Ani omylem! Velmi ženské šaty zkuste obléknout na přiléhavý rolák, držte se jednoduchých barev a vyřaďte se na doplňcích. Pořiďte si výrazné psaníčko a rozsviťte české ulice odvážným outfitem.

1. Batikované šaty, Zara, 1 299 Kč, 2. Náušnice se střapci, H&M, 299 Kč,
3. Svetr z jemného úpletu, H&M, 349 Kč, 4. Kožené boty s páskem, Mango, 899 Kč,
5. Pevný náramek, H&M, 199 Kč, 6. Sametové psaníčko, ASOS, 540 Kč.






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat