Neuvěřitelné: Účes a make-up za 5 minut! (VIDEO)

Tak dámy, schválně, kolik času vám zabere ranní příprava, než vyjdete z domu? Tohle video vás naučí, že vše jde dokonale zvládnout i za 5 minut. To musíte vyzkoušet!

Nahé líčení

Je velká škoda, že na běžný den se mnoho žen nelíčí. Většina z nich se vymlouvá na nedostatek času. K tomu, abyste rozzářily svou tvář a zvýraznily svou krásu, však stačí skutečně málo. Věřte, že se to dá zvládnout neuvěřitelně rychle a při troše tréninku vám to nebude trvat déle než čištění zubů.

1. Na celou tvář naneste BB nebo CC krém. Dodá vaší pokožce potřebnou hydrataci, výživu a zároveň sjednotí barvu pleti.

2. Nezapomínejte na světlý korektor pod oči a na víčka. Dokáže skutečně zázraky. Nejenže potlačí kruhy pod očima a tmavší pigmentaci, ale i úžasně rozjasní váš pohled. Korektor použijte i na případné pigmentové skvrny a vyrážky.

3. Bronzer je dalším krokem, který byste neměla vynechávat. Vytvarujete jím lícní kosti, vystínujte bradu a čelo. Vaše tvář bude působit svěžejší a plastičtější.

4. Řasy zvýrazněte černou řasenkou.

5. Obočí dokáže změnit celkový výraz tváře. Hnědým stínem a speciálním štětcem docílíte neuvěřitelného efektu.

6. Rty orámujte konturovací tužkou v přirozeném odstínu. Následně prsty vklepejte jemný lesk na rty.

Rychlý účes

Je jedno, jak dlouhé máte vlasy. Podstatné je, aby měly vlasy tvar. Dokonce i obyčejný culík vypadá lépe, pokud své kadeře jemně upravíte. Zatímco se líčíte, nechte rozehřát kulmu nebo žehličku na vlasy. S natáčením si nelámejte hlavu. Natočte hrubší prameny a dodejte jim jen ležérní vlnitý look. Zafixujte lakem na vlasy. S takovým základem dokážete vykouzlit množství rychlých a trendových účesů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat