Odvážné pruhy či fuchsiová: Módní trendy, na které se letos můžete těšit

Na co se ve světě módy můžeme těšit v roce 2017? Které trendy můžeme očekávat v obchodech a které si rozhodně zamilujeme? Víme to!

Zatímco některé roky jsme na „módní předpověď“ koukali lehce nevěřícně a s menšími obavami, letos žádné úlety nehrozí! Naopak to vypadá, že se rok 2017 ponese nejen v duchu originality, ale také elegance a pohodlí. Co by podle světových módních expertů mělo vládnout našim šatníkům?

Khaki barvy

Zapomeňte ale na temné vojenské tóny tohoto odstínu. Návrháři pojali khaki barvy moderně, v lehkých a slušivých tónech. Blůzy, sukně, saka, kalhoty neb trenčkoty – v khaki s nimi prostě nešlápnete vedle.

Odvážné pruhy

Nebojte, nemáme na mysli pruhy námořnické, ale extrémně široké a hlavně barevné! Zkrátka fantazii se meze nekladou. A tyhle pruhy si budete užívat (mimochodem, zapomeňte na mýtus, že se hodí jen pro ultra štíhlé ženy – pruhy skvěle sednou i baculkám).

Trička s nápisy

Ne, neděste se, nemáme na mysli ony rádoby vtipné nápisy o obezitě, sexu, jídlu a pivě (také přemýšlíte, proč ještě nejsou zakázány zákonem?). Roku 2017 povládnou trička s nápisy vyjadřujícími názory či postoje nositelky. Jistě, někdy mohou být trochu „praštěné“ (i takové byly na přehlídkách k vidění), ale jiné budou odrážet svou nositelku (ostatně i Dior taková trička představil).

Motivy srdce

Na zádech, na rameni, jako jemný potisk topu, přes hrudník… Všude budou srdíčka. Vypadá to, že tento motiv bude v roce 2017 dominantní. Proč ne?

Fuchsiová

Zapomeňte na nudu v šatníku – v roce 2017 vám ho rozzáří (a to doslova) hravá a nepřehlédnutelná fuchsiová. Že si hned netroufáte na šaty v takto výrazné barvě? Nevadí! Fuchsiovou najdete i na doplňcích.

Vysoké límce

Kdepak, žádné hluboké výstřihy do V. Trendem budou topy s vysokými límci a roláčky (ne ty pletené nebo teplé bavlněné, ale i na halenkách z jemných a elegantních materiálů). Módní tvůrci se zkrátka zhlédli ve viktoriánské době.

Šaty přes kalhoty

K legínám nosí šaty většina z nás, ale v roce 2017 je nahradí kalhoty. Klasické. Jak tuto kombinaci nosit nejlépe? Držte se co nejjednodušších střihů i barev (v tradiční černobílé kombinaci neuděláte chybu).

Obří náušnice

Jak v roce 2017 nejlépe oživit outfit? K dispozici budete mít nepřehlédnutelné, výrazné, obří náušnice. Mohou být elegantní i hravé, zkrátka si vyberete pro každou příležitost.

Miniaturní kabelky

Zapomeňte na kabelky, ve kterých odnesete nákup pro čtyřčlennou rodinu. V roce 2017 budou vládnout kabelky, do kterých se vejdou jen opravdové nezbytnosti. Nejenže je to skvěle vypadající trend, ale ještě vám budou vděčná vaše záda, protože nehrozí, že bude taková kabelka vážit 6 kilo…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat