Rande v zimě? Žádný problém. Stylistka poradí, co na sebe

Pozval vás váš vysněný muž na rande a vy už teď šílíte, co si v takové zimě oblečete, abyste vypadala sexy? Samozřejmě, pokud jen dojedete na místo taxíkem, problém teplého a zároveň ženského oblečení odpadá. Pokud vás ale čeká romantická procházka zasněženou krajinou, naše jednoduché nápady jistě oceníte!

Kozačky nad kolena

Lodičky nejsou do mrazivého večera to pravé, to asi všechny víme. Co ale obout místo nich, abychom pořád vypadaly žensky? Sáhněte po letošním velkém trendu – kozačkách nad kolena. Kromě toho, že vaše nožky budou v teple, vy budete zatraceně sexy. Oblékněte k nim třeba kratší úpletové šaty nebo do nich nasoukejte skinny kalhoty, k tomu teplejší svetr a kabát na zavazování v pase.

1. Kozačky do půli stehen, H&M, 4499 Kč,
2. Kozačky do půli stehen, H&M, 1299 Kč,
3. Kozačky CL na podpatku, MANGO, 1999 Kč,
4. Kozačky nad kolena, PUBLIC DESIRE, 1600 Kč

Sexy i ve svetru

Někdy je venku prostě taková zima, že se bez huňatého svetru neobejdeme. To ale neznamená, že nemůžeme zapůsobit na mužskou představivost. Vyzkoušejte jednoduchý trik a pod teplý svetr oblékněte krajkovou košilku, kterou necháte vykukovat buď zespodu, nebo sáhněte po svetru s véčkovým výstřihem a nechte ho lehce spadnout přes rameno. Vsadíme se, že váš partner bude celou dobu přemýšlet, co se pod tím huňatým svetrem asi skrývá.

1. Saténové šaty s krajkou, H&M, 1499 Kč,
2. Tílko z mačkaného sametu, H&M, 499 Kč,
3. Svetr 100 % kašmír, MANGO, 2999 Kč,
4. Svetr s hlubokým výstřihem, MISSGUIDED, 580 Kč

Zapásejte se

Oversized střihy kabátů si nechte na nákupy s kamarádkou, na procházku s vysněným mužem raději zvolte něco, co vám vytvoří tolik žádanou siluetu přesýpacích hodin. Oblékněte si elegantní kabát s páskem v pase nebo sáhněte po klasickém pásku, kterým kabát přepásáte. A pokud vyberete kvalitní materiál z vlny či kašmíru, pod kabátem už můžete skrývat jen krásné šaty.

1. Vlněný kabát s páskem, MANGO, 3999 Kč,
2. Kabát z vlněné směsi, H&M, 2999 Kč,
3. Vlněný kabát s páskem, MANGO, 3999 Kč

Užijte si dokonalý večer s láskou a v teple!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat