Vánoční večírky: Co si raději neobléknout?

Sezóna vánočních večírků je v plném proudu, a tak mnohé z nás už prohrabují šatník, abychom našly vhodný model, ve kterém budeme prostě dokonalé a nepřehlédnutelné. Jak se ale vyhnou tomu, abychom neudělaly na večírku dojem přesně opačný?

Co bychom si na vánoční večírek oblékat neměly?

1. Příliš krátkou sukni

Šaty nebo sukně, jejichž délka nám končí těsně pod zadkem, jsou rizikové už samy o sobě, ale na večírku dvojnásob. Pijete, tančíte… a často omylem ukážete víc, než byste chtěla. Opravdu toužíte udělat na ostatní takový dojem?

2. Příliš upnuté šaty

Nic proti nim, ale ruku na srdce – není to škoda? Když budete napěchovaná v šatičkách, které vás těsně obepínají, jak si užijete všech těch dobrot, co se na večírcích podávají?

3. Příliš hluboký výstřih

Trochu se odvázat k večírku samozřejmě patří. Ale poutat celou dobu pozornost dekoltem až k pasu je poměrně laciný trik. A na některé společenské akce se příliš nehodí, co si budeme namlouvat.

4. Kombinaci červené a zelené

Jistě, jsou to tradiční barvy Vánoc a vy míříte na vánoční večírek, ale věřte, budete působit spíš jako parodie. Tedy pokud to není záměr, pak se fantazii meze nekladou!

5. Letní šaty

Možná jsou ty šatičky s úzkými ramínky vaše oblíbené a už se vám po nich stýská, ale nechejte je odpočívat do léta. Máme prosinec, dokonce i když míříte za zábavou. Výjimkou je večírek, který má nějaké letní téma.

6. Hedvábné šaty

Nic proti tomuto materiálu, ale opravdu chcete riskovat, že vám opilý kolega obrátí na drahé hedvábné šaty či top sklenici s červeným vínem? Sáhněte raději po něčem „bezpečnějším“.

7. Každodenní oblečení

I když míříte na večírek pořádaný zaměstnavatelem, měla byste se obléknout trochu jinak, než když jdete do práce. Přeci jen se jedná o společenskou událost, že…

8. Super vysoké lodičky

A vůbec jakékoli boty, ve kterých se dá všechno, jen ne pohodlně chodit. Ano krásné botky k večírkům patří, ale pamatujte, že v nich strávíte celý večer a velkou část noci. A nebudete vždy jen sedět.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat