6 triků, které z vás udělají hvězdu vánočních večírků

Sezóna vánočních večírků se nezadržitelně blíží, a tak možná začínáte přemýšlet, jak nezapadnout v davu a proměnit se v nepřehlédnutelnou hvězdu. Poradíme vám!

Trik č. 1: Výrazný kousek

Konvence a tradice se přiklání k tradičním „malým černým“ jako k univerzálnímu večírkovému outfitu. S nimi jistě neuděláte chybu, ale upřímně, nijak zvláště ani nezazáříte. Zkuste proto tento look „rozbít“ nějakým výrazným prvkem – doplňte jej například květinovým bomberem, nebo naprosto nepřehlédnutelnými lodičkami, případně vyměňte šaty za černou halenku s výraznou, dlouhou sukní.

Trik č. 2: Důležité detaily

Pokud se vám nechce investovat do nového oblečení, zkuste to „tradiční“ oživit výrazným doplňkem – třeba svítivě barevným páskem, nebo nepřehlédnutelnou broží či náhrdelníkem. I takové maličkosti outfit pozvednou do dalších výšin.

Trik č. 3: Žádná elektřina

Možná to znáte – máte úžasné šaty, ale ty jsou neustále přilepené k vašim punčochám, jelikož statická elektřina vás prostě miluje…a váš vysněný look je najednou pohřben v nenávratnu (není třeba si nic nalhávat, šaty či sukně „přisáté“ k nohám nesluší nikomu – sice budete nepřehlédnutelná, ale z jiných důvodů, než byste si přála). Než vyjdete z domu, můžete buď přestříknout punčochy lakem na vlasy, nebo si navlhčit dlaně v aviváži a punčochy jimi přejet.

Trik č. 4: Lodičky jako nové

Lodičky jsou prostě večírkovou klasikou. Jenže co když ty vaše už mají něco za sebou a vy vážně nemáte čas ani peníze (vždyť budou Vánoce, že) kupovat nové? Zkuste je namísto klasického krému na boty před odchodem na večírek namazat čirou vazelínou a pak je vyleštit měkkými papírovými ubrousky. Barva se oživí, přidáte lesk… Mimochodem, tohle funguje i na kožené kabelky.

Trik č. 5: Zářivá pleť

Stres, starosti, předvánoční shon… To všechno se podepisuje i na stavu naší pleti. A tak jí věnujte náležitou pozornost. Jinak se na večírku objevíte s pokožkou bez jiskry a života, což nezakryje ani nejlepší nalíčení. Proto nejméně týden před večírkem pečlivě hydratujte, rozmazlujte, nezapomínejte ani na jemný peeling.

Trik č. 6: Pohled bohyně

Nenadělila vám příroda zrovna řasy jako mrkací panence? No a co! Pomozte si sama. Nemusíte utrácet peníze za prodlužování řas, tedy pokud nechcete trvalejší efekt. Úplně stačí, když si v drogerii koupíte řasy nalepovací. Jejich aplikaci zvládnete i sama a zaručíte si úchvatný pohled!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat