Svetr pro každou postavu: Jaký si koupit?

Se zimou přichází nejen období čepic, šál a rukavic, ale také svetrů. Jak vybrat ten pravý, pokud jste vysoká, máte postavu typu hruška, nebo vám příroda nadělila bujný dekolt? Poradíme vám!

Vysoká postava

Pro nošení svetrů jste nemohla „vyrůst“ lépe. Sluší vám téměř všechny – kratší, delší, s výstřihem i bez. Ovšem jednoznačně zazáříte ve svetru s volným rolákem, který bude vypadat nedbale, a přesto elegantně.

Malá postava

Vsaďte na výrazné svetry, které vám budou končit přibližně v linii boků (nebo budou ještě kratší, do pasu). Nemusíte se bát ani jasných barev či nepřehlédnutelných vzorů – přilákáte pozornost k horní polovině těla a opticky si přidáte pár centimetrů.

Postava typu jablko

Vám může vhodně zvolený svetr pomoci vytvořit to, o co vás příroda trochu ochudila – pas. Skvěle vám k tomu poslouží kardigan s páskem, který nedbale uvážete. Svetr vám klidně může sahat pod zadek.

Postava typu hruška

Neschovávejte pas (jakožto nejužší část těla) pod volnými maxi svetry, ale zvolte svetr, který vás pěkně obepne a pas zvýrazní. Lem svetru by vám měl dosahovat do poloviny boků. Doplnit ho můžete i hravým páskem.

Postava se širokými rameny

Odpoutejte pozornost od širších ramen pomocí svetru s „véčkovým“ výstřihem. Naopak se vyhněte upnutým rolákům, jež horní polovinu těla ještě zdůrazňují. Délku můžete zvolit, jakou chcete.

Postava s většími prsy

Namísto upnutých roláků či výstřih do V sáhněte raději po kratším svetru s kulatým či lodičkovým výstřihem. Od svých předností jemně odpoutáte pozornost, aniž byste si ubírala na ženskosti a eleganci.

Postava s malými prsy

Jestliže k vám byla příroda poněkud skoupá, vsaďte na svetr s hlubokým „véčkovým“ výstřihem, který vykouzlí dekolt, ale u vnadnějších žen by mohl působit vulgárně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat