Oblečení, které zeštíhluje. Čím vybavit šatník?

Že navzdory svým předsevzetím o hubnutí ještě nemáte vysněnou postavu? Nevadí, to chce čas. A pokud se vám nechce čekat, uberte si kilogramy zatím alespoň opticky. Jak? Tím správným oblečením!

Které kousky by si měly najít místo ve vaší šatní skříni?

Džíny či kalhoty s vysokým pasem

Prodlužují nohy, zvýrazňují a zeštíhlují pas, stáhnou bříško. Co víc si přát! Máme navíc to štěstí, že jsou džíny s vysokým pasem v současnosti trendy, a tak nebude problém je sehnat. Vzhůru do obchodů!

„Áčkové“ šaty

Potřebujete zamaskovat širší boky, zadeček a stehna? Pak jsou pro vás šaty, které mají vypasovaný vršek a bohatou sukni, tím pravým. Stačí se porozhlédnout v obchodech či e-shopech – je rozhodně z čeho vybírat!

Černé kožené kalhoty

Že jsou vyhrazeny jen modelkám? Ale kdepak! Na rozdíl od džínoviny kůže vaše nožky krásně obepne, aniž by se vytahovala a všemožně kroutila. Navíc černé kožené kalhoty nohy opticky prodlužují a zeštíhlují. V kombinaci s vysokými podpatky jsou k nezaplacení!

Pouzdrová sukně s vyšším pasem

S postavou dokáže sukně zázraky. A ta pouzdrová zvláště. Opticky ji prodlouží, zeštíhlí, a co víc – krásně zvýrazní vaše nohy. Protože se většinou vyrábí v délce po kolena, nepůsobí „lacině“ (a v případě potřeby zakryje silnější stehna). Dodá eleganci a šarm prakticky každé postavě!

Vypasované sáčko

Dobře ušité sako je základ šatníku. Nejenže lichotí každému typu postavy, ale navíc krásně zvýrazní pas, dodá ženskosti a tělo opticky prodlouží (tím pádem i zeštíhlí).

Body

Na trhu dnes najdete na výběr body ve stylu košile, trička, roláku, tílka… Stačí si jen vybrat. Čím dodá postavě zdání štíhlosti? Zastrčené do kalhot či sukně totiž nevytváří žádné boule na bocích jako klasické tričko či košile, ale je krásně hladké. Navíc zpevňuje oblast bříška, což se také hodí. Není od věci do nějakého investovat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat