5 tipů, jak rozzářit zimní šatník

V zimě prostě tíhneme k tmavému oblečení. Komu by se taky chtělo vytvářet zábavné barevné módní kreace, když je venku pod nulou a naším jediným zájmem je být hlavně v teple, že? Jenže ta šeď všude kolem nás nám náladu nezlepší. Zkuste se i v zimě trochu odvázat a přidejte do svých tmavých šatníků trochu barvy. Naše stylistka vám poradí, jak na to!

1. Barevná šála

Taky si zimu bez pořádné šály nedokážete představit? Tak toho využijte! Pokud máte kabát v neutrálních tónech (černá, šedá, hnědá či béžová), výrazná šála ho skvěle doplní. Sáhněte třeba po trendy růžové, která vypadá obzvlášť dobře s šedou. Jen si dejte pozor, aby vám barva lichotila, přece jenom je šála velmi blízko obličeje, a pokud to není barva pro vás, můžete v ní naopak vypadat unaveně a mdle.

2. Kabát jako hlavní prvek

Investice do kvalitního kabátu se vždycky trochu prodraží, obzvlášť pokud je z vlny či kašmíru. Takové kabáty si pořizujte spíš v neutrálních tónech, aby vám vydržely několik sezón. Pokud si chcete ale užít trochu zábavy, pořiďte si barevný kabát. Vsaďte na klasické rovné střihy a nechte vyniknout samotnou barvu. Navíc teď máte jedinečnou šanci, ve slevách totiž seženete zimní kabáty za skvělé ceny a nebude vám pak tolik líto, že to není kousek „na celý život“.

1. Tkaný šál, H&M, 399 Kč,
2. Svetr s květinovou výšivkou, ZARA, 1999 Kč,
3. Vlněný kabát, MANGO, 1499 Kč,
4. Kožená kabelka přes rameno, ZARA, 1999 Kč,
5. Kotníkové boty, TOPSHOP, 1300 Kč

3. Nejlepší kamarádka ženy

Je jednoznačně kabelka! A letos si s nimi návrháři obzvlášť vyhráli. Nosí se středně velké kabelky s dlouhým popruhem, které si můžete pohodlně hodit přes rameno, ale zároveň vypadají jako malá umělecká díla. Sáhněte po výrazných barvách s nášivkami, květinovým vzorem nebo nápisy.

4. Květinové děti

Trend 70. let se na výsluní drží zuby nehty, a zatímco loni letěl semiš a zvonové kalhoty, letos to budou květinové výšivky. Úplně všude! Od doplňků přes košile až po klasické džíny. Pořiďte si alespoň jeden kousek s výšivkami, zkombinujte ho s klasickými kousky a zaplavte ulice čerstvým jarním nádechem.

5. Pohodlně a stylově

Existuje ještě jedno místo v outfitu, na kterém se můžete opravdu vyřádit – boty. Navíc pro vás máme velmi dobrou zprávu, letošnímu roku povládnou především ty pohodlné. Od barevných tenisek až po kotníkové boty na širokém podpatku. Zkuste si místo bílých tenisek pořídit barevnější verzi, místo černých kožených kotníčkových bot zase třeba trendy sametové s výšivkami. Ideální cesta pro všechny z nás, které se barev bojíme, ale nechceme nosit nudné černošedé outfity.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat