5 nesmrtelných módních kousků, do kterých se vyplatí investovat

Trendy jsou pomíjivé, to všichni víme. Zatímco neonový kabát, metalické kalhoty a mikina s potiskem vás pravděpodobně následující sezónu omrzí, takový trenčkot nebo perfektně padnoucí džíny budete chtít nosit celý život. Jsou to prostě kousky, které z módy nikdy nevyjdou, ostatně ty desítky let, kdy se neustále nosí, jsou toho jasným důkazem. Do čeho se v šatníku vyplatí trochu víc zainvestovat? Inspirujte se 5 kousky, díky kterým bude vaše každodenní oblékání hračkou.

1. Trenčkot

Je jedno, jestli vám bylo dvacet nebo šedesát, jestli máte velikost 34 nebo 46, trenčkot bude slušet všem, bez rozdílu. Kabát, jehož historie sahá až do 19. století, používaný vojáky v zákopech, se stal neodmyslitelnou součástí šatníků všech módních ikon. Původně nepromokavý kabát z odolného materiálu využijete na tisíc způsobů. S džíny a trikem na nedělní procházku, s malými černými šaty a podpatky do divadla. Zkrátka klasika, bez které se žádný šatník neobejde. Nebojte se do něj proto trochu investovat, kvalitní materiál a perfektní střih z něj udělá váš nejoblíbenější kousek.

2. Bílá košile

Stojíte ráno deset minut před skříní a nevíte, co si k té nové sukni nebo džínům obléknout? V tom případě vám pravděpodobně chybí klasická bílá bavlněná košile pánského střihu. Bez ozdob, zbytečných detailů, s rovným střihem a bílými knoflíky. Vsaďte na kvalitní bavlnu, perfektní střih, který vám bude sedět v ramenou, a ušetříte po ránu spoustu času.

1. Trenčkot, TOPSHOP, 2600 Kč, 2. Kožená bunda, ZARA, 2999 Kč,
3. Bavlněná košile, MANGO, 599 Kč, 4. Džíny Miss Selfridge, ZOOT, 1529 Kč,
5. Černý blejzr Selected Femme Kelly, ZOOT, 2549 Kč

3. Perfektně padnoucí džíny

S těmi je to velmi podobné jako s červenou rtěnkou. Najít tu správnou někdy může trvat léta, jakmile ji ale objevíte, nebudete chtít jinak. Stejně je to i s perfektně padnoucím párem džínů. Neexistuje jedna univerzální rada, jak je najít, snad jen – zkoušet, zkoušet, zkoušet. Pokud ale chcete klasiku, vybírejte modré džíny rovného střihu.

4. Kožená bunda

Jakmile ji ve svém šatníku budete mít, bude to pravděpodobně nejnošenější kousek. Černý kožený křivák je neuvěřitelně univerzální, z obyčejných džínů a trika udělá trendy outfit, z romantických šatů s volánky zase rebelský look. Vsaďte na jemnou kůži, která bude s přibývajícími léty vypadat lépe a lépe.

5. Klasické sako

Nemusíte pracovat v kanceláři, abyste unosila sako. Návštěva divadla, rodinná večeře, pracovní pohovor nebo jen odpoledne s kamarádkou – při všech těchto příležitostech se na perfektně padnoucí sako můžete spolehnout. Na kvalitním saku rozhodně nešetřete, budete ho moci obléknout nejen na významné společenské události, ale klidně jen tak s džíny a teniskami. Tenhle kousek vypůjčený z pánského šatníku jen tak z módy nevyjde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat