Malé černé: Jak jim dodat šmrnc?

Černé šaty jsou klasikou, kterou by měla mít v šatníku snad každá žena. Jenže samy o sobě mohou malé černé občas působit poněkud nudně, především pokud si je obléknete i pro méně formální příležitost. Jak je oživit?

Malé černé vůbec nemusejí být nudné! Naopak – s těmi správnými doplňky se stanou originálním a velmi univerzálním outfitem, ve kterém budete vypadat pokaždé jinak. Jak na to?

Kožená bundička

Pokud máte v šatníku koženou bundu, máte vyhráno. K malým černým se hodí prostě dokonale! Ubírá jim na formálnosti, ale nikoli na eleganci. Navíc si pak můžete „pohrát“ i s výběrem bot. Sáhnete po lodičkách na vysokém podpatku, balerínkách, kozačkách, nebo kotníkových botkách? Je to jen na vás. A nikdy to nebude nuda!

Zlaté doplňky

Že se k černé hodí jen stříbro? Ale jděte! Ačkoli naše maminky měly pravdu v lecčem, žijeme v trochu jiné době než ony. A tak si můžeme dovolit tohle staré pravidlo s klidem porušit. Černá a zlatá tvoří dokonalou kombinaci s nádechem luxusu. Výrazný náhrdelník nebo náramek budou k malým černým vypadat dokonale.

Bílá blůza

Malé černé, z nichž vykukují bílý límeček a bílé rukávy košile – tahle kombinace se hodí pro pracovní a poloformální příležitosti. Odlehčuje „vážnost“ černých šatů, ale zároveň je krásně podtrhuje. Můžete ji doplnit kozačkami pod kolena nebo lodičkami.

Bílý svetr a tenisky

Hledáte neformální outfit na víkend, třeba na procházku městem nebo na oběd s přáteli či rodinou? Pak své malé černé proměňte v pohodlné a hlavně ležérní oblečení (ale stále elegantní). Doplňte jej klasickým bílým svetrem, který si přehodíte přes ramena, a bílými či černými teniskami. Nebojte, vypadá to skvěle!

Hnědý pléd a kozačky

Že se černá a hnědá nemíchá? Míchá! Pro neformální příležitosti je to dokonalá kombinace. Zkuste malé černé doplnit v chladnějších dnech hnědým plédem a vysokými kozačkami (ideálně těmi nad kolena) v téže barvě. Nebojte, vážně to vypadá skvěle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat