Jarní módní kousky, díky kterým budete vypadat štíhlejší

Že u vás jarní hubnutí do plavek zatím nepřineslo žádné viditelnější úspěchy? Nezoufejte, nic se nesmí uspěchat – a zdravé hubnutí už vůbec ne. Však se těch pár kilogramů navíc dá snadno zamaskovat i jarními kousky šatníku.

Po kterých sáhnout?

Dlouhá sukně

Dlouhá sukně či dlouhé šaty jsou na jaro ideální. Nejenže nám v nich nebude zima jako v krátké sukýnce, ale navíc dokáží zázraky s postavou. Opticky totiž prodlouží naši siluetu a tím ji i zeštíhlí. Pokud pod ně ještě obujete botky na vyšším podpatku, bude efekt maximální. Co víc si přát?

Vysoké podpatky

A když už jsme je zmínili v předchozím odstavci, nemůžeme je jen tak přejít. Lodičky či sandálky na vysokém podpatku nejen přidají několik centimetrů na výšce (a tím je opticky uberou na šířce), ale ještě prodlouží a zeštíhlí nohy. Možná nejsou takové botky na celodenní běhání po městě, ale když potřebujete vypadat o pár kilo lehčí, není nic snazšího, než po nich sáhnout!

Tvarující prádlo

Stěží po zimě zapínáte své oblíbené šaty? Pomozte si tvarujícím prádlem! Má tu výhodu, že nejen ubere nějaký ten centimetr, ale také vaše tělo pěkně zpevní, a tak nehrozí, že se pod látkou šatů bude rýsovat nějaký ten špíček, který chcete zakrýt. Můžete investovat buď do tvarujícího body, nebo se zaměřit pouze na problematické partie a koupit si speciální kalhotky s vyztuženou oblastí bříška, nebo zadečku či stehen apod.

Černé kousky

Už naše maminky nám radily, že černá zeštíhluje. A měly pravdu. Navíc černá je klasikou, která prostě nikdy nevyjde z módy. A tak s ní problematické části těla jednoduše „zahalte“. Vyzkoušet také můžete outfit, který bude celý v černé – jen pozor na kombinaci různých odstín této barvy, rozdíly jsou vidět víc, než byste si myslela. Abyste nepůsobila jak na pohřbu, „rozbijte“ černý look nějakými barevnými doplňky.

Vertikální pruhy

A další osvědčené módní pravidlo našich maminek. Vertikální pruhy. Opticky naši postavu prodlouží a také zeštíhlí. Že zrovna nemáte v šatníku žádný kousek oblečení s tímto vzorem? Nezoufejte a vsaďte na vertikální linie – například na hlubší „véčkový“ výstřih, šál, který vám bude splývat kolem krku, či delší náhrdelník.

Padnoucí podprsenka

Je až k nevíře, kolik žen nosí podprsenku, která jim nepadne. Především pokud vás příroda obdařila většími vnadami, měla byste se nad svým spodním prádlem více zamyslet. Podprsenka, která ňadrům neposkytuje správnou podporu, vám totiž může přidat opticky kila navíc. Prsa kvůli ní buď působí povisle, nebo naopak „napěchovaně“ v podprsence. A to siluetě příliš neprospívá. Pokud si nejste tak úplně jistá, jakou velikost podprsenky vlastně máte, zajděte do specializovaného obchodu a nechejte si poradit tamním personálem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat