Komentáře k článku

daria 25.09.2017

ja v posledni dobe zacala pouzivat suche sampony a rozhodne je to rozdil.. hodne se mi libi Batiste (https://www.notino.sk/batiste/nice-suchy-sampon-pre-absorpciu-prebytocneho-mazu-a-pre-osviezenie-vlasov/) krasne voniii!!!

Daniell 23.07.2017

ja si umývam každý druhý/tretí deň, podľa potreby. Kedysi som si umývala každý deň a prechod k striedmejšiemu umývaniu sa nezaobišiel bez trochy mastenia, ale časom sa to ustálilo :) samozrejme treba mať kvalitný šampón, ktorý vlasy zbytočne nezaťažuje, mne sa osvedčil šampón od Natura Siberica (kuk notino https://www.notino.sk/natura-siberica/wild-herbs-and-flowers-sampon-pro-farbene-a-poskodene-vlasy/)

Cecilie Daniell 22.08.2017

stejne tak u mne.. ale s Natura Siberica jsem prilis zalibu nenasla, za mne doporucuji Alterna bamboo (https://www.notino.sk/alterna/bamboo-volume-sampon-na-bohaty-objem/) :)

jana 08.05.2017

Vlasy si myji každý 3den je to dostačující

Hanyna 06.05.2017

Vlasy si myju zpravidla 2x týdně. Výjimečně 3x.

Vlasy si umývám co třetí až čtvrtý den a musím říct, že i moje kadeřnice říká, že mi to asi posiluje vlasy nebo co. Nelámou se, netřepí. Když jsem byla nemocná a byla vlastně ležák, tak jsem si nechala zaplést francouzské copy a hlavu myla jednou za týden.

Molina 02.05.2017

2x týdně je ideál.

Jana K. 01.05.2017

Dobrý den, no hlavně si vlasy neumývám před odchodem do práce, ale po příchodu z ní. V práci je horko, sice se moc nepráší, ale potíme se tam jako dveře od chlíva, takže už jenom proto je nutné si vlasy umývat každý den. Pot totiž kouše :-\

Jana K. 01.05.2017

Dobrý den, no hlavně si vlasy neumývám před odchodem do práce, ale po příchodu z ní. V práci je horko, sice se moc nepráší, ale potíme se tam jako dveře od chlíva, takže už jenom proto je nutné si vlasy umývat každý den. Pot totiž kouše :-\

snegurka 01.05.2017

2x v týdnu si vlasy potřebuji umýt.

ovace 01.05.2017

zajímavé

Siraellen 01.05.2017

super

nea 01.05.2017

Mám krátké vlasy a tak mi stačí mýt je 1y týdně.

helus 01.05.2017

Já si myji vlasy 1x týdně.

myju si vlasy podle potřeby 1 - 2 x týdně,a vlasy se mi nemastí.;-);-)

vivi11 30.04.2017

tak často si je nemyju

konatovka 30.04.2017

To bych z těch mých vlasů nic neučesala, kdybys si je myla každý den.:-O

Marcela 30.04.2017

píšete zde něco, co je dávno známé. Denodenní mytí propagují výrobci vlasové kosmetiky. Denně si mýt vlasy je zbytečné, zdržuje to a navíc jsou vlasy suché a plné dalších vlasových produktů. Normální člověk tohle nedělá. Stačí mi vlasy mýt za 4 - 5 dnů.:-)

Martina Marcela 30.04.2017

Dobrý den, reaguji na Váš článek. Máte pravdu v tom, že pokud jsou vlasy normální, tedy se nemastí, nemusí je člověk mýt tak často. Ale pokud například nejen pracujete v prašném prostředí, nebo se v něm i pohybujete, tak vlasy určitě potřebují častější mytí a i z estetického hlediska, je to určitě příjemnější. Já osobně mám lepší pocit, když mám vlasy čerstvě umyté, důvodem je i to, že nosím celý den v práci na hlavě přilbu a na konci směny, by se mastily vlasy i člověku, kterému se běžně nemastí. Ale určitě záleží na každém, jak často má potřebu vlasy si mýt.

Martini baby Marcela 30.04.2017

Normální člověk s normálními vlasy tohle skutečně nedělá :-) Ale co má dělat normální člověk, který normální vlasy nemá? *7* Mám vlasy hodně jemné a rychle se mi mastí. Bojuju s tím od 14 let. Vyzkoušela jsem celou sbírku drahých šampónu (i těch z lékárny). Zkusila jsem i vlasy nemýt často a vydržet na suchém šampónu. Zkoušela jsem všelijaké zaručené tipy, sestřihy a všechno s efektem nula. Takže abych si připadala jako normální člověk a ne humusák, umývám si vlasy každé ráno.

Iva Martina 30.04.2017

Také pracuji ve velice prašném prostředí a to 12 hodin. Už přes rok vynechávám chemii a vlasy barvím hennou, myji tmavou chlebovou žitnou moukou a češu kartáčem z přírodních štětin. První měsíc je zlý, vlasy se mastí a je potřeba je mýt moukou obden, ale maximálně po 8 týdnech se to zlepší a stačí mýt jednou za 3-4 dny. Když se po "tréninku" nebo přilbě na kole spotí i vlasy, opláchnu je vlažnou vodou a je klid. Dřív jsem si jemné vlasy také musela mýt denně (přírodními šampóny nebo tuhými) a skoro v 45 letech našla tenhle fígl a jsem spokojená.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat