Komentáře k článku

Marcela 30.04.2017

píšete zde něco, co je dávno známé. Denodenní mytí propagují výrobci vlasové kosmetiky. Denně si mýt vlasy je zbytečné, zdržuje to a navíc jsou vlasy suché a plné dalších vlasových produktů. Normální člověk tohle nedělá. Stačí mi vlasy mýt za 4 - 5 dnů.:-)

Martina Marcela 30.04.2017

Dobrý den, reaguji na Váš článek. Máte pravdu v tom, že pokud jsou vlasy normální, tedy se nemastí, nemusí je člověk mýt tak často. Ale pokud například nejen pracujete v prašném prostředí, nebo se v něm i pohybujete, tak vlasy určitě potřebují častější mytí a i z estetického hlediska, je to určitě příjemnější. Já osobně mám lepší pocit, když mám vlasy čerstvě umyté, důvodem je i to, že nosím celý den v práci na hlavě přilbu a na konci směny, by se mastily vlasy i člověku, kterému se běžně nemastí. Ale určitě záleží na každém, jak často má potřebu vlasy si mýt.

Martini baby Marcela 30.04.2017

Normální člověk s normálními vlasy tohle skutečně nedělá :-) Ale co má dělat normální člověk, který normální vlasy nemá? *7* Mám vlasy hodně jemné a rychle se mi mastí. Bojuju s tím od 14 let. Vyzkoušela jsem celou sbírku drahých šampónu (i těch z lékárny). Zkusila jsem i vlasy nemýt často a vydržet na suchém šampónu. Zkoušela jsem všelijaké zaručené tipy, sestřihy a všechno s efektem nula. Takže abych si připadala jako normální člověk a ne humusák, umývám si vlasy každé ráno.

Iva Martina 30.04.2017

Také pracuji ve velice prašném prostředí a to 12 hodin. Už přes rok vynechávám chemii a vlasy barvím hennou, myji tmavou chlebovou žitnou moukou a češu kartáčem z přírodních štětin. První měsíc je zlý, vlasy se mastí a je potřeba je mýt moukou obden, ale maximálně po 8 týdnech se to zlepší a stačí mýt jednou za 3-4 dny. Když se po "tréninku" nebo přilbě na kole spotí i vlasy, opláchnu je vlažnou vodou a je klid. Dřív jsem si jemné vlasy také musela mýt denně (přírodními šampóny nebo tuhými) a skoro v 45 letech našla tenhle fígl a jsem spokojená.

konatovka 30.04.2017

To bych z těch mých vlasů nic neučesala, kdybys si je myla každý den.:-O

vivi11 30.04.2017

tak často si je nemyju

myju si vlasy podle potřeby 1 - 2 x týdně,a vlasy se mi nemastí.;-);-)

helus 01.05.2017

Já si myji vlasy 1x týdně.

nea 01.05.2017

Mám krátké vlasy a tak mi stačí mýt je 1y týdně.

Siraellen 01.05.2017

super

ovace 01.05.2017

zajímavé

snegurka 01.05.2017

2x v týdnu si vlasy potřebuji umýt.

Jana K. 01.05.2017

Dobrý den, no hlavně si vlasy neumývám před odchodem do práce, ale po příchodu z ní. V práci je horko, sice se moc nepráší, ale potíme se tam jako dveře od chlíva, takže už jenom proto je nutné si vlasy umývat každý den. Pot totiž kouše :-\

Jana K. 01.05.2017

Dobrý den, no hlavně si vlasy neumývám před odchodem do práce, ale po příchodu z ní. V práci je horko, sice se moc nepráší, ale potíme se tam jako dveře od chlíva, takže už jenom proto je nutné si vlasy umývat každý den. Pot totiž kouše :-\

Molina 02.05.2017

2x týdně je ideál.

Vlasy si umývám co třetí až čtvrtý den a musím říct, že i moje kadeřnice říká, že mi to asi posiluje vlasy nebo co. Nelámou se, netřepí. Když jsem byla nemocná a byla vlastně ležák, tak jsem si nechala zaplést francouzské copy a hlavu myla jednou za týden.

Hanyna 06.05.2017

Vlasy si myju zpravidla 2x týdně. Výjimečně 3x.

jana 08.05.2017

Vlasy si myji každý 3den je to dostačující

Daniell 23.07.2017

ja si umývam každý druhý/tretí deň, podľa potreby. Kedysi som si umývala každý deň a prechod k striedmejšiemu umývaniu sa nezaobišiel bez trochy mastenia, ale časom sa to ustálilo :) samozrejme treba mať kvalitný šampón, ktorý vlasy zbytočne nezaťažuje, mne sa osvedčil šampón od Natura Siberica (kuk notino https://www.notino.sk/natura-siberica/wild-herbs-and-flowers-sampon-pro-farbene-a-poskodene-vlasy/)

Cecilie Daniell 22.08.2017

stejne tak u mne.. ale s Natura Siberica jsem prilis zalibu nenasla, za mne doporucuji Alterna bamboo (https://www.notino.sk/alterna/bamboo-volume-sampon-na-bohaty-objem/) :)

daria 25.09.2017

ja v posledni dobe zacala pouzivat suche sampony a rozhodne je to rozdil.. hodne se mi libi Batiste (https://www.notino.sk/batiste/nice-suchy-sampon-pre-absorpciu-prebytocneho-mazu-a-pre-osviezenie-vlasov/) krasne voniii!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat