Rady, jak si úspěšně nalepit i odstranit umělé řasy

I když nalepování umělých řas vypadá jako ta nejjednodušší věc na světě, opak je pravdou. Často to spíš připomíná scénku z hororu! Taky jste ještě nenašli ten správný fígl, jak to mít rychle a precizně za sebou?

Umělé řasy zvýrazňují oči, ať už si o nich myslíte cokoli. Co pro jejich aplikaci potřebujete? Lepidlo na řasy, malé nůžky, tekuté oční linky a pinzetu. A jde se na to!

Připravte oční víčka

Nejprve je třeba očistit oční víčka tak, aby se falešné řasy dobře uchytily. Je nutné oči důkladně zbavit zbytků kosmetických produktů a kožní mastnoty, která neumožňuje bezproblémovou práci s lepidlem. Mimochodem, pokud plánujete aplikaci očního stínu, musíte ho nanést před aplikací řas, pak už budete mít těžší přístup.

Ořízněte falešné řasy

Musíte se ujistit, že umělé řasy nejsou širší než vaše oči. Pokud tomu tak je, jednoduše je sestřihněte, aby odpovídaly velikosti vašich očí.

Nalepte umělé řasy

Pro lepení řas musíte použít specializované a vysoce kvalitní lepidlo. To ve večerce na rohu pravděpodobně nenajdete. Podezřelá by vám měla být už i cena balení za řasy s lepidlem. 40 korun? Tak tady kvalitu nehledejte! A co dělat, pokud zboží, ideálně pořízené v drogerii, držíte v ruce? Naneste lepidlo na špičku prstu a poté ho aplikujte na falešné řasy. Nepoužívejte přímo na oční víčka!

Umístěte falešné řasy

Řasám napovězte, kam by se měly umístit, a to pomocí pinzety. Musíte začít s jejich nalepováním z vnějšího okraje oka a pak se přesouvat směrem k vnitřní straně. Poté, co dojdete k poslední umělé řase, je nutné zamaskovat prostor mezi vašimi přirozenými řasami a těmi kupovanými.

Aplikujte oční linky

Jakmile budete mít řasy jako mrkací panenka, použijte tekuté oční linky, které vyplní prostor mezi přirozenými a falešnými řasami. Hotovo!

Odstranění falešných řas

Až přijde čas na odstranění řas, vezměte si k ruce měkký hadřík, ponořte ho do teplé vody a položte na oči. Dojde k tomu, že lepidlo změkne a sundání falešné krásy se stane jednodušší. Pokud však zjistíte, že tato metoda nefunguje, můžete použít odstraňovač řas, nebo dokonce vazelínu. Řasy po odstranění dobře očistěte od veškerého lepidla a uložte je do obalu, abyste je mohla použít i příště.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat