Omládněte o deset let. Stačí pár malých změn

Zapomeňte na liftingy a na zkrášlující procedury, omládnout můžete i pomocí stylového outfitu a a za pomoci drobných změn svého vzhledu. Máme pro vás několik tipů, jak můžete omládnout doslova přes noc.

Věk je jen číslo a vždy záleží jen na vás, na kolik se cítíte. Inspiraci můžete hledat i u slavných hollywoodských krásek, které se vzepřely módnímu diktátu a i ve starších letech se oblékají mladistvě a nebojí se experimentovat.

Čas na nový účes

Ruku na srdce, schválně, jak dlouho máte stejný účes, stejnou délku vlasů a co teprve stejnou barvu vlasů? Začneme účesem, na rozdíl od svých mladých let, kdy jsme se nebály experimentovat, jsme s přibývajícím věkem stále konzervativnější. Takže je nejvyšší čas to změnit a svěřit se do péče kadeřníka.

A co takhle vyzkoušet i změnu barvy, všimly jste si někdy, že blondýnky vypadají pořád o něco mladší? Světlejší vlasy opravdu omlazují. Co takhle vyzkoušet teplejší medový odstín! Pokud jste již dáma v letech i vaše šediny si zaslouží péči. V dnešní době se nemusíte bát poškození vlasů, trendem jsou šetrné barvy, které vlasy pouze tónují. Vždy je dobré zjistit, s jakými prostředky pracuje váš kadeřník a ujistit se o jejich šetrnosti.

Zapomeňte na výrazné líčení

Každá si pamatujeme to období, kdy jsme braly mamince líčidla a zkoušely jsme svůj první make-up. A dělaly jsme to ze stejného důvodu, chtěly jsme vypadat starší a dospělé. Jak se říká, kde ty loňské sněhy jsou, dnes spíše výrazný make-up nechte své dceři a vsaďte na takzvané nude (nahé) líčení. Nude líčení je přesně příkladem toho, že méně je někdy více. Bude se cítit skvěle, váš vzhled bude mladistvý a to, že máte na sobě make-up, je tak trošku vaše tajemství.

Nestárnoucí denim

Nyní se podíváme do vašeho šatníku, kalhotové kostýmky jsou vhodné pro dámy v letech, pokud nemáte v práci nařízený business dress nebojte se vklouznout do pohodlných džín. Pokud máte štíhlou postavu, vsaďte na slim džíny, pokud chcete nějaké to kilo schovat, sáhněte po volnějších boyfriendech. Nyní stačí jen džíny doplnit vysokými podpatky a jako ležérní dáma můžete vyrazit.

Neposlušné tenisky

Tenisky jsou stejně nestárnoucí jako podpatky a každá dáma by je měla ve svém šatníku mít. Všimly jste si, že v dnešní době už není faux pas vzít si tenisky k sukni i k šatům? Zkrátka proč ne, hlavně když se budete cítit pohodlně, a navíc tenisky vám rozhodně uberou několik let. Navíc během let prošly tenisky velkou revolucí a vypadají velmi stylově.

Květinové vzory

Všimly jste si, že v posledních letech už nejsou květiny pouze výsadou jara a léta? Květinové vzory se nám propašovaly i do podzimní a zimní módy. Vždyť proč si toto chmurné období něčím nezpříjemnit! Co takhle pro začátek začít květinovou halenkou či sukní?

Nesmrtelné „áčko“

Klasické áčko neboli sukně ve tvaru písmene A je přímo stvořena pro ženskou postavu. Tato sukně vám zvýrazní pas a ženské křivky. Výhodou je i variabilita délky této sukně. Pokud chcete ukázat nožky, proč ne, ale oceníte ji, i pokud chcete, aby vaše kolínka zůstala pěkně schovaná.

Kvalitní kabelka

Věřte, že když se potkají dvě ženy, jako první si prohlédnou boty a kabelku. V nejlepším případě by měly k sobě barevně ladit. Na to pamatujte! Přesto tento fakt nebrání tomu, abyste zvolily výraznější kousek. Zda vyberete značkový, nebo z méně známého obchodu, je jen na vás, ale kabelka by měla hned na první pohled dávat najevo, že je kvalitní a upoutat na sebe pozornost. Je na čase do sebe investovat!

Pokrývka hlavy

V těchto mrazivých dnech vyrazit bez čepice je přímo nemyslitelné, nehalte se do kapuce a ukažte, že ještě nepatříte do starého železa a nebojte se ležérní pletené čepice s bambulí. Čepice s bambulí žádný věkový limit nemá a nebojí se jí ani starší dámy. K čepici si kupte rovnou i šálu ve stejné barvě, tahle dvojka k sobě prostě patří a šála oživí i váš kabát.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat