Plnovous? Ano! Ale upravený a s čistou koupelnou

22.05.2017 | Krása a móda

Když jsem poznala svého muže, měl na tváři sexy strniště a vlasy až někam po bradu. Teď už nemá vlasy skoro žádné, což mu ovšem na sex-appealu neubírá. A na tváři má pečlivě udržované vousy, které tak příjemně šimrají!

S nápadem nechat si narůst krátký plnovous přišel někdy mezi půlnocí a třetí hodinou ranní poté, co zhlédl seriál se svým oblíbeným hercem. Pár měsíců předtím si navíc podobný „sestřih“ pořídil i jeho dobrý kamarád a jeho mužnost vzrostla tak, že si toho všiml dokonce i manžel. A když k tomu přičtu lehkou lenost holit se každé tři dny a moji benevolenci, respektive poznámku, že se mi vousatí muži docela líbí, bylo rozhodnuto.

Pomocí nůžek? Ani náhodou

Manžel je poměrně praktický a manuálně zručný typ. Prohlásil tedy, že o svůj plnovous bude pečovat osobně, rozumějte, bude si vousy zastřihávat nůžkami. Nechala jsem to bez povšimnutí do okamžiku, než se mnou pečlivě vytíraná podlaha koupelny začala pravidelně měnit v huňatý koberec. To, že občas střihl trochu víc nebo míň a neměl vousy tak úplně rovnoměrné, což bylo patrné na první pohled, zase začalo vadit manželovi.


Zastřihovač, co zvládne vše

Protože se zrovna začaly blížit jeho narozeniny, měla jsem alespoň o starost míň. Koupila jsem mu zastřihovač vousů Philips BT7210. Přiznávám, hlavním důvodem volby bylo, že tenhle strojek obsahuje výkonný vysavač, který většinu vousů zachytí, takže má čistá podlaha zůstává i nadále čistá. Pro manžela je tahle schopnost samozřejmě méně důležitá, ale oceňuje několik dalších. Například tu, že je zastřihávání velmi jednoduché a rychlé. Zastřihovač si všechny vousy napřed postaví do latě a pak je nekompromisně seřízne. Strojek se navíc sám brousí, takže zůstává neuvěřitelně ostrý a díky tomu i přesný. Nejvíc si ale manžel pochvaluje možnost nastavit si přesnou délku svého strniště. Po několika experimentech zakotvil na 80 milimetrech, ale mohl si vybrat z celkem dvaceti variant od 0,5 milimetru až po 10 milimetrů.

Bez nabíječky a komplikací

Další výhodou je, že baterie vydrží dlouho nabitá. Když jedeme na prodloužený víkend nebo na týdenní dovolenou, nemusí si s sebou brát nabíječku – stačí zastřihovač vytáhnout a použít. Maximálně si přibalí do kufru nástavec, který mu umožňuje upravovat i hůře dostupná místa, například nad horním rtem. Pak už jen stačí vyprázdnit komoru, opláchnout břity a uložit Philips BT7210 na poličku v koupelně.

Můj muž se mi líbil vždycky. Ale teď s upraveným plnovousem je ještě přitažlivější!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat