Nejlepší oleje, které vás omladí. Poznejte je všechny

Vrásky, unavená pokožka, tmavé pytle pod očima. Tohle mladistvé vizáži opravdu moc nepřidá. Naštěstí můžete okamžitě zjednat nápravu a odmazat si pár let z obličeje. Kokosový, olivový nebo arganový olej vám to zařídí!

Kdo by dnes nechtěl zůstat mladý. Alespoň vizuálně! Jenže s každým rokem navíc se snižuje produkce mazu v pokožce, což je hlavní příčina tvorby vrásek a ztráty elasticity. Měli byste se s tím smířit a tím to hasne? To je jedna možnost, ale existuje i celá řada olejů, jež vás omladí, poskytnou potřebnou hydrataci a udrží vaši pleť zdravou a zářivou. Zkusíte nějaký z nich a oblafnete tak kalendář?

Kokosový olej, sázka na jistotu

Úplně vážně a bez nadsázky se o kokosovém zázraku dá říct, že je učiněným elixírem mládí. Při pravidelném používání zpomaluje procesy stárnutí, zabraňuje vzniku vrásek a dá se využít i jako přirozená alternativa k běžnému opalovacímu krému. Přidávejte si ho do jídla a masírujte si s ním pokožku po sprchování. Vrátí se vám to v podobě mladistvého vzhledu a nezlomného zdraví.

Olivový olej, přítel do nepohody

Poklad s vůní oliv je bohatý na mastné kyseliny, minerály a vitamíny A a E. Neutralizuje volné radikály, zjemňuje, zvlhčuje a omlazuje pleť. Když ho lehce přihřejete a vetřete do kůže po každé koupeli, stimulujete si krevní oběh, což zvýší lymfatický metabolismus. A svěží vizáž zaručena!

Arganový olej, marocké zlato

Arganový olej je extrahován ze stromu, který roste pouze v Maroku. Nutno dodat, že je poněkud dražší, nicméně investice do něj se vám několikanásobně vrátí. Bojuje totiž proti vráskám, skvrnám i poklesu pokožky. Používejte jej jako „mazadlo“ každý den a nebudete litovat. Možná se v zrcadle ani nepoznáte!

Mandlový olej, mocná zbraň

Trápí vás tmavé kruhy pod očima, kvůli kterým vypadáte ještě starší, než ve skutečnosti jste? Snadná pomoc. Aplikujte pár kapek teplého mandlového oleje do oblasti pod očima a nechte obsažené vitaminy vyřešit váš problém. Po pár opakováních budete pohled do zrcadla zase milovat…

Esenciální levandulový olej

Ne nadarmo má levandule v kosmetice své nezastupitelné místo. Vyznačuje se totiž antiseptickými vlastnostmi. S pletí dokáže téměř zázraky a likviduje mnoho kožních problémů. Jak toho nejlépe využít ve svůj prospěch? Vmíchejte pět až šest kapek esenciální levandule do polévkové lžíce gelu z květiny aloe vera. Poté nechte deset minut působit a opláchněte studenou vodou. Opakujte aromatické ošetření alespoň jednou týdně a výsledky se dostaví co nevidět.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat