Komentáře k článku

konatovka 14.08.2017

Ráda bych to vyzkoušela.;-)

Tom konatovka 15.08.2017

Jo jdi do toho držím palce

bemkar 14.08.2017

asi si ten gel koupím na bělení pih na nose, protože pihy v klíně mě vůbec nijak neobtěžují

Petr 14.08.2017

Co takhle tem zenam, otevrit lebku a vybelit mozek!!! Nic vic neni potreba k tomu dodat.

Alois Fialka 14.08.2017

Na mužské orgány to nepůsobí ?Mám to celé zarudlé,od neustálého využívání v dámském klínu. U některých žen to vzbuzuje obavy z nějaké nákazy. Lojzík z Bechyně.

tornádo kid Alois Fialka 14.08.2017

tak at si jí neholí , a pytlík bude oki!!!!!!

Petr Pan 14.08.2017

Kdy přijde na řadu dámská obřízka?

tornádo kid Petr Pan 14.08.2017

Obřízka??!!!u žen ---brzo!!!!!až si to nechá udělat nějaká celebrita z důvodu ,že má velké laple a pak s tím vyjde na pláž se vyfoti tak ženský do toho půjdou --jinak jsem připraven nůžky nože brousím !!!!!

tornádo kid 14.08.2017

Ahojky já genitálie to bělím savem , nemusím holit a bílá bude bělejší .a pak posypu hypermanganem a dělá to krásný vzorek .

tornádo kid 14.08.2017

no to zase budou vypadat ty pipiny --stačí když si je holí a jsou celé opupínkované , opravdu mnamka provádět orální sex a bédárky a ted ještě bělení no to budou za pár let hezké flaxy . Dříve se genitálie holily z důvodu filcek a operací !!!!! Nojo nějaká celebrita přišla s nápadem vyholit pipinu aby si chlupy nemusela pořádně mýt a ted ještě si jí obarvit peroxidem , savem apod.

nikkor 14.08.2017

Proboha,proč? Jestli je klín bílý,černý nebo jiný je přece úplně fuk,důležité je že je. Zase nějaké vyčůraná firma potřebuje prodat tento hnůj co nikdo nechce!!!!!!!!!!!!

tornádo kid nikkor 14.08.2017

Přesně tak moje řeč , žiletky , masti na pipiny apod .

Míla 14.08.2017

blbost mě se líbí taková jaká je stydlivé rtíky, klitorýsek jaké koliv vylepšení je krokem zpět.

glady 14.08.2017

všechny nové trendy nemusím zkoušet *1**1*

Hi, hi 14.08.2017

Vysoký plot, malý dvůr a velký bič. Rozežraností už se neví co dělat a firmy vymýšlejí, jak zbohatnout na nudě a blbosti.

Tereza 14.08.2017

tak toto je moc. to uz nevedi co maj se svoji pin*ou delat?? Nehlede na to, ze ted je v mode nosit kratasy ze kterych cumi pulka pr*ele ven, takze se muzeme tesit ze uvidime i vybeleny pin*y?? Fuj nechapu to. Nevidim na tom nic uzitecneho ani hezkeho, je to jen uchylarna :D :D jedna slepice si chce vybelit klin a dalsi ji budou slepe nasledovat protoze je to prece TREND. Konec toto

Melanie Tereza 14.08.2017

přesně,toto už není normální.

Muž 14.08.2017

Tmavší jsou hezčí. Podobný nesmysl je trvalá depilace, normálního muže vzrušuje žena, která má znaky dospělosti.

renda4 Muž 14.08.2017

A čo si predstavujete pod slovom "normálny muž" vojak Kefalín?

Strýc Pepin. 14.08.2017

Naposledy jsem se strašně lekl, když jsem tam strčil nos a měla tam vytetovanýho hada. Jak bych reagoval na bílou mušličku, to netuším. Třeba mne nějaká překvapí ?

Vašek 14.08.2017

Už nevědí co roupama dělat, ještě parfém a už vůbec nebudeme vědět jak voní žena.

mikeš 14.08.2017

NAKOPAT , pak by jí to přešlo . A ať si zkusí jít dělat do kravína a dojit , kydat a DOJIT ! ! !

stefan 14.08.2017

co to je za kravinu

Nikola 14.08.2017

Nikde nevidím upozornění, že jde o placenou inzerci i když článek má jasně komerční charakter...

Paran Honza 14.08.2017

Co to tu je proboha za zkostnatělý hrůzy. K atributům ženy patří mj. zdravá čistota, pěstěný vzhled, upravenost, jemnost, hebkost atd. a je normální, že se Ženy snaží v tomto duchu vypadat. A HLAVNĚ je to každého věc. Záplava chlupů a ponechání všeho bez úprav je typické tak akorát pro zvířata. Jestli tu pár zkostnatělých konzerv cítí potřebu snižovat ostatní, tak 1) stejně nic nezmění a 2) jen všem dokážou svojí myšlenkovou impotenci. Co působí upraveněji: zčernalý zpřeházený drn a chlupů plná pusa nebo pěkně střižený či hebce holený klín? Rozhodně zdravěji a čistěji působí růžová než zrudlá nebo zčernalá jako s nějakou nemocí. Jestli je někdo ochotný přizpůsobit "přírodu" a být hezčí, ať si to dělá, my se budeme kochat. Komu se to nelíbí ...

Tom Paran Honza 15.08.2017

Tohle všechno dělají pornoherečky a celebrity mně osobně se to líbí nejsem žádný zvrhlík když žena o sebe pečuje prostě nová doba musíme to přijmout

Martina Tom 15.08.2017

Nějaké bělení nemá s čistotou co dělat. Nemám nic proti holení, sama ho provádím, avšak myslím si, že to lidé vyžadují kvůli tomu, že to vidí v pornu a přijde jim to "normální". Existují i muži, kterým oholená žena připadá jako malé dítě - když se nad tím zamyslím, není se čemu divit! Krom toho po oholení bývá pokožka často podrážděná a hned druhý den chlupy rostou znova, avšak holit se to dá až za pár dní - ruku na srdce: vážně je to tak krásný? :D Další věc je, že to bude hrozný humus - vše, co vybělí, bude na úkor zdraví. V době, kdy mezi nejčastější reklamy patří reklamy na přípravky na různé mykozy a vaginální infektce nebude asi nejvhodnější dávat si tam něco takového, na to bych odvahu vážně neměla. A kdyby všichni uvažovali způsobem, že se musí přizpůsobit době, tak by jsme tady měly jen tupé stádo ovcí a všichni by dělali to samé (ty samé blbosti). Díky bohu svět je ještě jiný!

renda4 14.08.2017

Dost negativních komentářů , jděte do prdele ať si každý dělá co chce , když si na to vydělal , jen nechápu ty Vaše povahy už přece musíte tušit podle nadpisu o co tady jde , ale ne vy tu na to musíte kliknout a kecat ty své nesmysly asi se moc nudíte a nikdo se s vámi nechce o ničem bavit a ani na pivo nepůjde :-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat