Krásné a hladké vlasy během chvilky? Pusťte na ně BaByliss

05.09.2017 | Krása a móda

Žehlička na vlasy se pro mnohé ženy stala nerozlučným ranním společníkem. Jenže ne vždy jsou z této skutečnosti nadšené. Také patříte mezi ty, jenž každodenní žehlení vlasů zdržuje a unavuje? Pak je na čase vyměnit pomocníka pro dokonalý účes. Dopřejte svým loknám péči revolučního termo kartáče BaByliss!

Majitelky přirozeně vlnitých vlasů se konečně dočkaly pomocníka, díky kterému se k hladkému účesu dopracují za pár okamžiků a bez žehličky!


Rovné a hladké vlasy během několika chvil. To je revoluční termo kartáč BaByliss.

Vyrovnávací termo kartáč BaByliss HSB100E má na ploše 60 cm2 rozmístěných 126 speciálních vyhřívaných štětin, které šetrně rozčešou, narovnají a zároveň ošetří i nepoddajné kadeře. Z nadýchaných, na dotek hebkých a viditelně lesklých vlasů se tak můžete těšit každý den bez toho, abyste je pracným vyrovnáváním trávili celé hodiny před zrcadlem.

Plocha termo kartáče je potažena speciální keramickou vrstvou. Díky ionizační funkci je vhodný i na zkrepované vlasy, které jsou při používání žehličky náchylné k vysušování a poškození. Teplotu můžete podle stavu vlasů regulovat na LED displeji ve třech úrovních – 180 °C, 190 °C nebo 200 °C.

Kartáč si můžete vyzkoušet na „vlastní kůži“ v HAIR STUDIU 5th AVENUE na Praze 1, provozované ambasadorskou značky BaByliss, paní Dagmar Míznerovou. Stačí si zavolat a profesionální kadeřníci vám představí vyrovnávací termo kartáč hned na místě a popř. vykouzlí perfektní účes.






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat