Tajemství půvabu Jany Švandové? Revoluční omlazení SEYO TDA!

06.09.2017 | Krása a móda

Jak by se vám líbilo zastavit stárnutí pleti, navíc bez injekcí a bezbolestně? Tato zdánlivá utopie je už v České republice realitou – konkrétně na pražské Brandeis Clinic, která klientům exkluzivně nabízí ošetření přístrojem SEYO TDA.

Nová patentovaná metoda dokáže odstranit vrásky, vyplnit pleť kyselinou hyaluronovou, zlepšit okysličení buněk, zvýšit hydrataci a elasticitu pleti, odstranit začervenání pleti (rosaceu) a akné, zklidnit pleť. Ošetření SEYO TDA si ve formě balíčku na Brandeis Clinic dopřála i známá herečka Jana Švandová, jejíž svěží tvář s pevnými konturami je nejlepším důkazem účinnosti této technologie.   

Ihned po zákroku je pleť pružnější o 60 %

Bezprostředně po zákroku se zvýší pružnost pleti a zredukuje množství viditelných vrásek. Odborné studie prokázaly po 8 ošetřeních přístrojem SEYO TDA:

  • zvýšení elasticity pleti v průměru o 60 %,
  • vyhlazení vrásek v očním okolí o 47 %,
  • vyhlazení vrásek v obličeji až o 32 %.

Pravidelná péče je navíc prevencí proti viditelným známkám stárnutí pleti.

Jak probíhá ošetření přístrojem SEYO TDA?

Je třeba, aby ženy přišly na ošetření odlíčené. Muži se nemusejí holit, pokud mají jen strniště. Prvním krokem je peeling speciálním safírovým nástrojem, který odstraní odumřelé buňky. Následně se k obličeji, dekoltu, oblasti kolem očí a rtů přikládá počítačem řízená hlavice přístroje SEYO TDA, z níž tryskají nadzvukovou rychlostí a pod vysokým tlakem částice aktivních látek – kyselina hyaluronová, čistý kyslík, minerály, vitaminy a výtažky z léčivých rostlin. Dokážou tak proniknout i do nejspodnější části pokožky a zasáhnout přímo jádro buňky. Ošetření technologií vysokého tlaku je zhruba půlhodinové a vyloženě příjemné.

Co všechno se děje s vaší pokožkou?

Pokožka si při i po ošetření opravdu libuje. Kyselina hyaluronová vyplňuje vrásky, extrakty z léčivých rostlin ji hojí a vyživují na buněčné úrovni. K rychlejší regeneraci pokožky, zhojení ran, čištění pórů, hydrataci a zjemnění pleti přispívá také kyslík. Případové studie dokládají efekt metody i na léčbu dlouho se nehojících ran diabetiků. SEYO TDA tedy slouží nejen kráse, ale i zdraví.

Unikátní a cenově dostupná neinvazivní kosmetická péče

Anna Brandejs, majitelka a zakladatelka Brandeis Clinic, doplňuje: „Pro klienty je vítané i to, že u SEYO TDA neboli transdermální aplikace nejsou žádné kontraindikace. Obejdou se bez injekcí a nemusejí se obávat nežádoucích účinků. Na začátku se doporučuje kúra 6 až 8 ošetření za měsíc, a pak každý měsíc jedno ošetření na doplnění aktivních látek do kůže. Jedno ošetření SEYO TDA stojí aktuálně 2400 Kč a balíček 6 ošetření 12 960 Kč.“

Jana Švandová, oblíbená česká herečka, přidává svou zkušenost: „Je dobré podstoupit sérii ošetření SEYO TDA, ale pokud chcete vypadat dobře kterýkoli jiný váš významný den, využijte SEYO TDA jednorázově. Budete se cítit sebevědomá, krásná a nikdo na vás nic nepozná.

Ošetření přístrojem SEYO TDA je skutečnou revolucí v dermatologické kosmetické péči o regeneraci buněk. Pokud vás trápí problematická, poškozená či citlivá pleť, chcete předejít vzniku vrásek nebo zahladit již existující vrásky, neváhejte a objednejte se na ně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat