Dejte sbohem vráskám. Jak na to?

08.09.2017 | Krása a móda

Vrásky jsou jedním z příznaků stárnutí. A ruku na srdce – to většinou není nic, co bychom si rády přiznávaly nebo z čeho bychom měly nějakou velkou radost. A tak není divu, že s vráskami bojujeme, jak můžeme. Ideálně ještě dřív, než se vůbec objeví.

Nečekané nástrahy

Jenže i když používáme všechny možné krémy a séra, můžeme si svůj boj s vráskami často sabotovat úplně nevinnými věcmi. Schválně, napadlo by vás, že i tohle přispívá k jejich vzniku?

Nadměrná konzumace cukru


Pomocník v boji proti vráskám: Anti-aging sérum s výtažky z růží od české značky Manufaktura.

Cukr obvykle bývá spojován s nárůstem tělesné hmotnosti, zvýšeným rizikem demence i poškození mozku. Jenže to nejsou všechny temné stránky rafinovaného nepřítele. Strava s vysokým obsahem „bílého zla“ vede k rychlejšímu stárnutí. Potvrdily to výsledky britské (dermatologické) studie, které odhalily, že cukr poškozuje kolagen a elastin – proteiny odpovídající za mladistvou a pružnou pokožku. Takže ze sladkého nekoukají jen kila navíc, ale i vrásky!

Poloha ve spánku

Spánek na břiše dokáže napáchat opravdovou „kosmetickou spoušť“. Mačkání obličeje, natahování kůže, k tomu ještě vlhkost následkem pocení, to jde tvorbě vrásek vyloženě na ruku. Proto dermatologové doporučují ležet raději na břiše a hlavně investovat do hedvábného povlečení, které vlhkost odvádí. Sice se asi plácnete přes kapsu, ale když to jinak nejde…

Stres

Ačkoli se zdá, že za vrásky může jen hormon kortizol, který se ve stresových situacích produkuje a uvolňuje o sto šest, není jediným viníkem. Nejenže chronický stres způsobuje různé záněty, ale rozumí si také s nespavostí. Kvůli ní se tělo i pokožka nemohou řádně regenerovat, což se časem na vzhledu pořádně projeví. A rozhodně ne v dobrém slova smyslu!

Když pomáhá růže

Růže patří mezi nejstarší šlechtěné druhy rostlin, je odpradávna symbolem lásky a krásy, působí jako afrodiziakum a antidepresivum. V kosmetice je vhodná pro všechny druhy pleti, vyznačuje se výjimečnými regeneračními, omlazujícími, hydratačními a hojivými účinky napomáhá proti předčasnému stárnutí pokožky, obnovuje její pružnost, zmírňuje dopady slunečního záření a předchází ztrátě vody z pokožky.

Unikátní Anti-aging sérum na obličej, krk a dekolt s výtažky z růží, vřídelní solí, koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou od Manufaktury obsahuje vysoké procento aktivních látek pro regeneraci, hydrataci a vyhlazení vrásek. A právě toto sérum mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak byly spokojené?


Naše testerky si Anti-aging sérum od Manufaktury nemohly vynachválit.

Vůně je nádherná,konzistence taky perfektní při nanášení se krém hned vstřebá a pleť mi příjde více rozzářená, pak se člověk může hned nalíčit, pleť není mastná s krámem jsem naprosto spokojená, používám krémy od jiných drahých značek, ale tady ten mi příjde taky moc kvalitní a ve vstřebávaní možná o něco lepší. Krém ještě rozhodně koupím,“ napsala testerka Adulik14.

Na první pohled se jedná o šikovné balení s pipetkou, která usnadňuje aplikaci i manipulaci se sérem. Vůně je lehká, nevtíravá, což v případě růží velmi vítám. Používám jak ráno s krémem, tak večer bez přídavku krému, ten jsem úplně vynechala, jelikož mi ho sérum dle mého plně zastoupilo. V případě make-upu nanáším sérum 1015 minut předem a nezpozorovala jsem díky tomu žádné vady celistvosti vrstvy make-upu. Sérum není ani moc mazlavé, ani tuhé, prostě tak akorát. Vstřebává se rychle a pleť mi po používání příjde hydratovanější a jemnější. Určitě jakmile mi dojde, tak si pořídím další,“ přidala své zkušenosti testerka Sstyx.

Manufaktura opět nezklamala. Růže extra moc nemusím,ale vůně je příjemná a nevtíravá. Konzistence tak akorát. Flakonek vypadá luxusně. Super že je skleněný, plasty moc nemusím. Pleť po nanesení vyhlazená a hydratovaná. Bez pocitu napětí. Je třeba použít krém, jen sérum nestačí. Určitě ale doporučuji. Doposud jsem vyzkoušela jen tělovou kosmetiku od Manufaktury, pleťová mě velmi mile překvapila,“ svěřila se testerka lalalanka.

„Již při rozbalení, jsem byla velice mile překvapena krásným flakonem s motivem růží, většinu kosmetiky mám ve skříňce, sérum mám ale umístěné na poličce, kde i krásně zdobí. Sérum jsem začala používat 5.8.2017. Jemná, nevtíravá vůně růží, mne očarovala. Sérum se nanáší kapátkem, má mírně tekutou konzistenci, takže se krásně roztírá, nanáším na obličej, krk a dekolt, je už to pro mne každodenní rituál, který provádím po vyčištění pleti pravidelně ráno i večer. Séru se krásně vstřebává, nechává pleť svěží, hydratovanou a příjemně provoněnou. Po nanesení již nemám potřebu nanášet na pleť další kosmetické přípravky. Používám ho již 12. den a mám pocit zlepšení struktury pleti, zdá se hydratovaná a působí svěže. Vzhledem k mé dobrá zkušenosti a přijatelné ceně mohu toto sérum s klidným svědomím doporučit,“ shrnula testerka Mishi.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat