Komentáře k článku

Siraellen 25.09.2019

používám pletové oleje

ovace 24.09.2019

používám séra a pletové oleje

Gabča 24.09.2019

Taky už jsem čtyřicítku překročila a vidím to asi takhle, nic se nemá přehánět. Každý by se o sebe měl starat tak nějak "přiměřeně". Já sama žádné krémy nepoužívám, mažu se pravidelně jen přírodními oleji, top je pro mě arganový nebo moringový, ráno a večer. Nic víc na obličej nedávám, makeup nepoužívám. A vnitřně užívám pravidelně akorát vitamín D3 biomin. Od nějakých pětatřiceti mám tenhle stejný postup a každý mi říká, že mám tvářičku jak dvacítka *1*

aster Gabča 24.09.2019

A děláte dobře - do 40 jsem používala v létě panenský oliváč a v zimě sádlo - ale musí být z domácího čuníka a nesolené. To jsou ovšem ingredience pro normální až suchou pleť. Krémy jsem začala používat asi od 45, ale vybrala jsem si kosmetiku, která je takřka neparfémovaná a na přírodní bázi - aspoň to tam píšou. Ovšem dodnes v létě používám raději oliváč. Je mi 56 a vrásky skoro nemám. Pokud vám oleje vyhovují, zkuste opunciový.

Jura 22.09.2019

Je to jen názor mužského pozorovatele ale mně připadá že právě po 40tce se začne negativně projevovat případná přehnaná péče o pleť. Samo sebou že v tom věku je njaká vráska normální ale tzv pergamenový xicht vidím jen u žen co jsou od dospívání pernamentně "na klauna"

aster Jura 24.09.2019

Můžu posoudit, jak vypadají spolužačky, které se od 15 let denně malují včetně makeupu a ty, které se (jako já) nemalovaly nikdy - jen řasenka, rtěnka.Ten rozdíl je velký - hlavně kolem očí. Změní se totiž i barva kůže a žena se pak musí malovat pořád - jinak to vypadá hrozně - je to jak píšete - kožený obličej. Další důležité věci jsou dobré zažívání, dostatek spánku a dobrá nálada. A hlavně žádné cigarety - to si většina žen neuvědomuje a pak vyhazují peníze za drahé krémy a výsledek je takřka nulový.

helus 21.09.2019

Už nějakou tu vrásku mám.Patří to k mému věku.

aster 21.09.2019

Vrásky má časem každý - někdo to řeší příliš, někdo vůbec. Osobně si myslím, že na vrásky platí dobrá nálada a pořádně se vyspat :-)

nea 21.09.2019

Vrásky nijak moc neřeším, patří ke stárnutí a není za co se stydět. Mám jiné důležitější problémy.

xxkouckaxx 21.09.2019

vrásky patří k životu , nějak moc to neřeším a raději vrásky než silikonový ksicht

Dnes souhlasím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat