Komentáře k článku

Dnes souhlasím.

xxkouckaxx 21.09.2019

vrásky patří k životu , nějak moc to neřeším a raději vrásky než silikonový ksicht

nea 21.09.2019

Vrásky nijak moc neřeším, patří ke stárnutí a není za co se stydět. Mám jiné důležitější problémy.

aster 21.09.2019

Vrásky má časem každý - někdo to řeší příliš, někdo vůbec. Osobně si myslím, že na vrásky platí dobrá nálada a pořádně se vyspat :-)

helus 21.09.2019

Už nějakou tu vrásku mám.Patří to k mému věku.

Jura 22.09.2019

Je to jen názor mužského pozorovatele ale mně připadá že právě po 40tce se začne negativně projevovat případná přehnaná péče o pleť. Samo sebou že v tom věku je njaká vráska normální ale tzv pergamenový xicht vidím jen u žen co jsou od dospívání pernamentně "na klauna"

aster Jura 24.09.2019

Můžu posoudit, jak vypadají spolužačky, které se od 15 let denně malují včetně makeupu a ty, které se (jako já) nemalovaly nikdy - jen řasenka, rtěnka.Ten rozdíl je velký - hlavně kolem očí. Změní se totiž i barva kůže a žena se pak musí malovat pořád - jinak to vypadá hrozně - je to jak píšete - kožený obličej. Další důležité věci jsou dobré zažívání, dostatek spánku a dobrá nálada. A hlavně žádné cigarety - to si většina žen neuvědomuje a pak vyhazují peníze za drahé krémy a výsledek je takřka nulový.

Gabča 24.09.2019

Taky už jsem čtyřicítku překročila a vidím to asi takhle, nic se nemá přehánět. Každý by se o sebe měl starat tak nějak "přiměřeně". Já sama žádné krémy nepoužívám, mažu se pravidelně jen přírodními oleji, top je pro mě arganový nebo moringový, ráno a večer. Nic víc na obličej nedávám, makeup nepoužívám. A vnitřně užívám pravidelně akorát vitamín D3 biomin. Od nějakých pětatřiceti mám tenhle stejný postup a každý mi říká, že mám tvářičku jak dvacítka *1*

aster Gabča 24.09.2019

A děláte dobře - do 40 jsem používala v létě panenský oliváč a v zimě sádlo - ale musí být z domácího čuníka a nesolené. To jsou ovšem ingredience pro normální až suchou pleť. Krémy jsem začala používat asi od 45, ale vybrala jsem si kosmetiku, která je takřka neparfémovaná a na přírodní bázi - aspoň to tam píšou. Ovšem dodnes v létě používám raději oliváč. Je mi 56 a vrásky skoro nemám. Pokud vám oleje vyhovují, zkuste opunciový.

ovace 24.09.2019

používám séra a pletové oleje

Siraellen 25.09.2019

používám pletové oleje

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat